Харесвам както много дълги нокви, така и много къси. Всякакви форми, единствено не ми допада облия, спортен маникюр. Иначе всичко зависи от начина по който се поддържат, ако едни нокти са чисти, не им е олющен лака и са изпилени, най-малкото - със сигурност ще изглеждат идеално.![]()
![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
Ще ти дам един съвет , защото аз също бях така .. купих си лак за нокти (безцветен) със заздравителни частици .. а един път в седмицата ако ги мажеш с олио ефектът е 6Първоначално написано от therichbitch
А относно по темата обичам дълги нокти ( френски маникюр ) с бяла лентичка и брукат .. различни фигурки и обечки![]()
най-мнго харесвам френски маникюр ама на не орлови нокти..ми някви със средна дължинаа мойте..са винаги къси щото постоянно ми се чупят
![]()
![]()
искам да ви питам знаете ли някакъв ефикасен заздравител против чупене на ноктите,защото аз имам на oriflame и нищо неправимерси предварително
![]()
Моите са такава дължина и са оформени по същия начинПовече ми харесват дългите нокти и съм свикнала с тях
А, за цветовете нямам претенции само не понасям червен лак и черен
![]()
Аз лично харесвам дългите ноктиВ момента съм с средна дължина.. Най-много обичам френския маникюр \
/ с малко сребърно и така.. през лятото харесвам по-светлите тонове
Имам голям мерак зимата даси направя ноктите така : черна основа, нещо беличко + сребърна лентичка..звучи ми страхотно
![]()
![]()
Миме, след много мъки при мен помогна единствено маслото за нокти на Икаров... за около 2 месеца ноктите ми пак бяха твурди като камък :ДПървоначално написано от mimeto311
НО не съм много запозната с темата,,, моите нокти са твърди откакто се помня... след 2 едновременни заболявания по ръцете ми се скапаха, люшиха се, чупеха се, огъваха се, растяха набраздени..... Икаров помогна, за разлика от хилядите заздравители които ползвах преди :Д![]()
А по темата: Обичам дълги нокти...ама не орлови тип баба Яга, цвета= според настроението: червен, черен, розов (блед), френски или разни леки декорацийки с макс 3 цвята....
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
А това масло за нокти на Икаров горе-долу на каква цена е ? Чувала съм и преди за това масло, че помагало.. Ще го изпробвам и ще пиша![]()
2lv![]()
Do not stand at my grave and weep, I am not there. I do not sleep. I am the soft stars that shine at night. Do not stand at my grave and cry, I am not there. I did not die.
Леле адски са дълги!Първоначално написано от aMnEsIa_
![]()
Таа харесват ми някаква средна дължина,лакирам се със заздравител Perfect или черен или червен!![]()
Мерси много PepSsSiПървоначално написано от PepSsSi
![]()
![]()
На мен и по двата начина ми стои добре - и с дълги нокти да съм, и с къси. Много ми отива червен лак и розов. :P
Аз не мога да си понасям ноктите къси, въпреки че самата плочка ми е дълга, когато ги изрежа направо не мога да ги гледам. Попринцип ги поддържам средна дължина, а колкото до цветовете имам всякакви нюанси на розово и червено, телесни лакове и още и още.
А за заздравителите - аз имах този на Perfect и наистина е много хубав. В момента използвам един от Avon който също подхранва доста ноктите.![]()
+1Първоначално написано от tanchu
Иначе нямам определени цветове, който харесвам най-много, обикновенно се лакирам според тоалета с който съм или слагам безцветен.
Черния лак мога да ви кажа,че е много стилен.Не го асоциирайте само с метала.![]()
Иначе на мен всякакъв лак ми харесва стига да е качествен.Колкото до ноктите дългите ми изглеждат по-добре![]()
Мааааалко по-дълги от тези
http://www.prikachi.com/files/1066751J.jpg
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
PepSsSi, мерси много : ) Мисля да го купя като ми остане време, че сега почнахме и училище.. ще пиша, ако има видим ефект![]()
http://www.nisea-bg.com/images/items/4556.jpgПървоначално написано от mimeto311
Този заздравител наистина е ефикасен :)
~
Таа .. по темата .. Това лято си бях пуснала маникюр..иначе не търпя дълги нокти,но ми харесваха .. сега съм със напълно изрязани .. оранжев цвят с 3 точици на един от ноктите .. относно цветовете .. всеки цвят,който ми хване окото .. имам всякакви цветове ии не се въртя около розов или бла бла .. всякакви .. за разнообразие :)
Ноктите ми са къси.Като казвам къси нъмам предвид, че съвсем съм без нокти, но просто като стигнат до една определена дължина започват да се чупят. Цветовете с които се лакирам обикновено зависят от сезона.Лятото винаги са в ярки електрикови цветове, а зимата по-светли и нежни.
Харесвам по-къси нокти, около 2мм максимум. Лакирам се в черно или някой телесен цвят. Не си падам по декорацийки. А иначе и моите нокти доста се чупят и смятам да изпробвам маслото на Икаров. Дано помогне.![]()
АА за гризането на ноктите >> купете си едно,люто чушле от пазара или там каквото имате ... разрежете я и си мажете краищата на ноктите ефекта е добър за мен![]()
![]()
![]()
![]()
Адски много харесвам ръцете си с маникюр, но за съжаление мога да го поддържам 3-4 месеца в годината. Не обичам лакове с разни отблясъци, брокати. Редовно се лакирам с червено- сегашният ми фаворит е голдън роуз 63. Харесала съм си и 120, а другият изпробван любим е 108.
Бих се лакирала във всякакви цветове с изключение на жълто, зелено, синьо и черно.
Нямам нерви да се рисувам. Предпочитам да лепна нещо готово, когато ми скимне.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз много обичам люти чушки и ако го направя т'ва ще стане зле за ноктите ми...не ги гриза иначе деПървоначално написано от tsve7i7y
![]()
Харесвам сравнително дълги нокти,но не чак като някоя граблива птица...с френски маникюр
П.П. falshiwata какви цветове използваш за основата и за края и как смесваш цветовете на...цветята,ако са цветя..там каквото са![]()
"How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^