.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Отпадналост

Напоследък (тея 2 седмици) ми е някакво супер отпаднало..Не знам от времето ли е, от кво е, ама нямам желание за нищо..От време на време се поразведрявам и после пак - сдух.Вече и не ми се яде..Вчера съм бил на една саламка и 2 ябълки и то без да съм гладен..А обикновено тая саламка няма да ми стигне и за 3 дена..Може ли да е нещо от пубертета?Или просто нещо временно..Забелязал съм, че съм емоционално "заразителен", тоест почти винаги прихващам настроението на хората около мен..А тоя път компанията е весела, а аз не..Нещо съм се повредил ..

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

според мен изобщо не си се повредил...просто е някво временно настроение,ако мога така да го нарека.Би трябвало скоро да се оправиш,но ако не стане по-добре се консултирай с личния ти лекар ,и ако той реши,че си някъв друг лекар-отиваш..но тва едвали ще се наложи

п.с.-- и на мен ми се е случвало доста време да съм няква "вейка" и да нямам желание за нищичко..

Град
    в света на приключенията ..
    от доста време ти е лошо ...
    по-добре отиди при личния
    дано да е от рязката промяна на времето

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

eгати ти доста си хапваш ... аз на ден по една Активия и тва ми е за селия ден... от климата е гарнирам ти...бай дъ уей темата с кутрето кърти
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

BzZz96 не той си хапва много ти си хапваш малко даже и той си хапва малко (сигурно ще си помислиш тази кой знае какво прасе е) 34 кг съм но си хапвам нормално. Т трябва да ядеш повече
    Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си