- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали едно момиче ме харесва?
Как мога да разбера едно момиче дали ме харесва ? Тя не споделя с приятелките си кого харесва и кого не ...
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Еми питай я.. говори с нея..или по държанието й можеш да разбереш.Нищо не си описал..дай някоя случка,нещо.. незнам.![]()
Big or small, lies are lies!
Като я питаш ...
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Като обърнеш по-голямо внимание на действията и начина по-който ти говори. Разбира сеиска се само малко по-внимателно вглеждане
![]()
Няма как да разбереш,ако не се престрашиш да я питаш...щом не споделя![]()
Ами страх ме е да не ме отреже ..
Добре бе,мамка му .. като те е страх,стой,чуди се,пиши във форуми '' Харесва ли ме'' и толкова.Или решаваш и го правиш или стоиш отстрани и гледаш!
Споко като те отрежат 2-3 пъти и вече няма да ти пука ;]
Бъди директен и я питай, да не ти пука дори и да те отреже .. А иначе можеш да разбереш и както казаха по-горе по държанието й към теб, жестове и т.н.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
голяма работа .. даваш следващата и т'ва е ..Първоначално написано от vali00
![]()
Priceless .. <3
мерси на всички![]()
Нп,няма от какво да се притесняваш не си сакат или нещо друго налисъдбата обича смелите,действай
![]()
Нидей тъй па ти,не еубаво да са наръняват чуфствата на чуекаПървоначално написано от Hilary_
![]()
оо нима??Първоначално написано от golqmumnik
![]()
А по-добре ли е да се мъчи още дъълго време по нещо, което не може да има .. ?![]()
Priceless .. <3
!Първоначално написано от Sh@d0w
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
отговор- не знам.
Преди време бях в същата ситуация, според мен карай направо и я питай ако те отреже ше го преживееш спох![]()
Забележи как те гледа ;] И най-важното дали често погледите ви се сблъскват![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Ами..пофлиртувай с неяя и после я питай директо. Аз лично бих казала истината.
да бе.. Вие всички тука не ви е срам от нищо.Ама на живоПървоначално написано от roshlichka
А пък и тва момче на бас че е някъде на моята възраст и за тва разбирам що го е срам..
![]()
Go to hell!
![]()
![]()
Ами като го е срам,нека вместо да я пита да спре да и звъни за около седмица-две и да чака. Ако тя иска да излезнат някъде значи има нещо към теб. Стига сте разчитали само на вашето участие и вашата инициатива в една,било то и тийн връзка.![]()
![]()
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Просто я попитай кой си харесва и ако си ти, няма да ти отговори на въпроса.![]()