- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kак да го подлудим ?!
Та въпроса ми е към всички момичета да обменим малко опит ии т.н. Да споделим малко женски трикове. въпросът ми е кое според вас ( и личния ви опит ) възбужда най - много мъжката част
![]()
Think of Me like the Barbiє™ you will Never play with ; ))
надута кифла vs. мазна баница xD (h)
Вържиш го за стола, събличаш се пред него и започваш да мастурбираш и си ближеш единия пръсти ще си вика ах само да ме отвърже и ти няя го отвързваш и ще остане с сини ташаци
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
при всеки е различно ..![]()
If everyone loved and nobody lied...
Първоначално написано от js7tw
мълчи си бе... кво сме ти направили
бараш чатала ..![]()
Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!
Може и с БЕЛО фрапе...
eeee kvo vs znaqt 4e mujete se vuzbujdat dori kogato se celuvattolkova sa jalki.i mn se kefq kato si mislqt 4e poburkvat jenite i mn gi vuzbujdat...orgazmi dokarvat i tnt... i nemogat da razberat 4e se pravim....kolko sa jalki
KAK MOJE DA GO VUZBUDI6 NAI-MN...emiiiiiiii kato mu vrutne6 svirka..no tva e za tiq deto ne sa gnuslivi.............:d otvratitelno e
![]()
4 неща :Първоначално написано от gadnqrkataaaa
1-ти не се ли възбужаш понякога като се целуваш?
2-не сички са жалки?
3-защо да е отвратително?
4-кирилица знаеш ли?
-когато го целуваш и му гризваш (леко ) долната или горната устна
-когато го целуваш по врата,шииката и се допираш до ухото и му го гризваш (също мн леко - това мн възбужда)
-но за мен най-якото възбуждане на момче си остава един як стриптииз,в който обаче тряа даа се вживяваш,а не да станеш някаква смешна танцуваща кукла![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
това което ти трябва : привлекателно тяло и креативно мислене![]()
Ревнува този, който се страхува, че ще загуби нещо, което не заслужава!
ми първо му намери слабото място,при едни е коремче,при други - вратленцепримерно на моя приятел (не знам дали още е такъв) слабото място са му ушенцата,направо полудява... Но ако не ти е занимава врътни му една свирка и е готов
![]()
Доказано и напълно вярно е че мъжете ги възбуждат повече оскъдно облечените жени, отколкото голите. Затова стрийптизът ми се вижда доста добър вариант.Първоначално написано от Valeriq90
Офтопик : Защо пиша в тема за жени?![]()
Абе, какви са тия сложни работи.
просто започваш да говориш за секс. Какво обичаш да ти правят, какво обичаш да правиш.
Едно правило - никога не говори "Аз съм правила това и това или с тоя и оня правихме така"
Правилният израз е: Обичам да правя така, обожавам да ми правят така и т.н.
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
най-добрият начин да го възбудиш е да се изсереш докато те лиже
Говнааааааааааа
Много лесно.... врътваш му стриптийз...можеш да пипаш,но той не може да те пипа.Възбужда ги на макс.
моят приятел се възбужда много когато го лижа по врата![]()
Вие си обменяйте опит по женски. Само да вметна,че ако ти трябва нещо опитен заек....едно друго..нали....![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
От не едно момче съм чувала че целувките по врата ги подлудяват
/ пък и не само тях де,нали така/
Колко компетентен отговор...Първоначално написано от InternetTroll
![]()
Nike...
Убедена съм че така ще почуства нещо.....мноого болкаПървоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()