.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Тема: помощ!!!!

помощ!!!!

Темата е съвсем сериозна та мисълта ми е докато си лъсках докато получа ерекция си бутах напред там члена и поедно време си го бутах напред там нали от тъпотия и че е под тестисите та да попитам възможно лие да съм достигнал ануса стана напълно без да искам започнах да се притиснявам започнах да си обяснявам как не е възможно почнах да пробвам гледах не е възможно помогнете ше съм благодарен

точка 4.
    редактирано от Punisherrr

бягай е брат ... бахти гнусното тва се едно сам да се ебеш
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

не т*пак такъв бях в нормално положение и нямах никакви намерения

ами тогава защо си си го вкарал в анусчето
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Град
    Знам ли и аз,майна
    Брато,не е готино сам да се ебеш,пробвай с избягали затворници и наркозависими полиглоти

не бе пичове вие не ме разбрахте не съм си го вкарвал просто нз от тъпотия го бутнах надолу без да искам нз как стана и мисълта ми е дали е стигнал до ануса изобщо не ми хареса затова се чудя и али е възможно въобще това пак казвам не съм си го вкарвал просто искам да ви питам възможно ли е да съм напраил нещо без да искам

Супер фен
    Как можем НИЕ да знаем дали ТВОЯ пенис е докоснал ТВОЯ анус ???

Повече от фен
    Да ти имам и проблемите... Лигльо.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

добре обяснете ми наи човешки просто питам възможно ли е да съм го докоснал и дали е възможно и лошо ли е това

Супер фен
    Ама човеко! Как да знаем ние,непознатите от форума, дали и какво си си докосвал с пениса?????
    Ако си го напраил - възможно е явно.
    Ако не си - чудесно.

Какво трябва да ти кажем?
    Не си забременял...

Повече от фен
    А и да си го докоснал какво значение има? Като се къпеш не си ли пипаш ануса, макар и с пръст?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

аз обаче не можах да разбера какъв ти е въпроса.. дали може да се чу*аш сам? ли?

Да аз бях под тебе и видях как си го навра в ануса Честито вече офицялно са те ебали

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    Не си забременял...

Иначе спокойно, не се умира дори да си го докоснал... Ти се радвай, че не си се плякнал в очото!
    Nike...

Супер фен Аватара на Amateur
    хасхахахаах извратен си

да ти имам проблемите....
    обаче ми е мн интересно защо питаш нас дали си си го наврял... асвен ако някои от нас не е бил там няма как да знае... и тва което си направил е адски извратено да се е*еш сам ...

еее не самоебалници ли има вече гордей се пич ти си хермафродит за кво са ти жени
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Боба ми казва ,че си избягал от психиатрията
    В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си