- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 7ми клас - Изпити
Здравейте, тази година ше съм 7ми клас и незнам какво ме очаква уча в СОУ и другата година ще кандидадствам за МГ с Информационни технологии. Добър ученик съм и няма нужда да уча по цял ден за да запомня нещо. Трябва ли яко да зубря за изпитите в края на годината?
Не само в края. Не е нужно да зубриш. Учи си през годината и няма да имаш проблеми после с изпитите.Успех!
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Има си тема специално за седмокласниците!
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Аз съм сега щр съм осми клас и само едно нещо имам да ти кажа-ТЕЖКО ТИ ГОРКО!Зубрене яко,четене яко и още купп гадорий!
^ Не е вярно пък .![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Учи си цяла година нормално, не изпускай материал, почивай си и ще си 6.![]()
Male
Не вярвам да ми е чак толкова трудно шот миналата година не ми пукаше за нищо 1 път не бях седнал да уча и минах с 5.50 но да видим какво ще е тази година![]()
ебати тъпия въпрос, майна, ние ли да знаем ти какво си учил и си запомнил или какво ще ти трябва на изпитите и дали трябва да учишсам тряа си прецениш, майна
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ми тая година хич няма да е като миналата . . .
Сядаш и учиш яко и редовно цяла година, не изпускаш материал, внимаваш, учиш съвестно, упражняваш се . . . и си готов.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не е нужно да зубриш.Аз за изпитите след седми клас не съм учила много.Просто си казах:"Ще ги взема".Е-взех ги.Завърших гимназията и сега ще съм студентка.
Да ти кажа, математическите гимназии винаги са били със супер нисък бал, заради ужасно трудните изпити по предмета. Имам познати, които не знаят учебниците им как изглеждат, а влязоха в МГ-то. Не е трудно, повярвай ми.
ами зависи от конкуренцията на училището в което искаш да влезнеш, но само едно ще ти кажа - това 5.50 ИЗОБЩО не трябва да те успокоява, а напротив трябва да те тревожи, че още в 6ти клас си на границата.. да не говорим, че половоната пълни отличници тази година на изпита имаха около 3.50 .. Но ако си от по-малък град или не се стремиш към "най-елитната" гимназия ще ти е по-лесно.. и УСПЕХ! (взимай математиката много на сериозно, щото в 7ми клас се взимат мега нови неща и ако изпуснеш нещо... лошо ти се пишеПървоначално написано от razores
)
п.п. Не чакай края на годината за да се приготвиш. Започни от сега! Като си преговаряш материала от 6ти клас, ако имаш пропуски де..
Аз кво да говоря..До 7 клас не съм имал годишна оценка под 5.70..Макар, че от 1 четене на урока съм го запомнил, де..И въпреки тва на изпитите - 4 и 5.Изпита по математика беше ужасен, ама пак се намърдах дето исках де ;д
Първоначално написано от eliyiy