.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на Canis_Dirus

Няма такъв прецакан ден

Сериозно. Всичко тръгна накриво още от 5 минути след 12. Надцакаха ме за едно яке. Дейба. Псувах мощно, нагласих будилника за сутринта и заспах.

Ама сутринта будилника не звънна. През нощта съм бурнал телефона на земята и от удара батерията се разместила и ...

Прегорих си закуската. Бяха свършили всички сокове, че даже и млякото.

Паднах под душа и си натъртих трътката - дясна. Сега седя накриво.

Като се бръснах, така се дялнах, щото такъв демидж и с тесла трудно се постига. Излишно е да казвам, че кървях като прасе с нож във врата.

Следобед бях ма изпит - отвратителен! И компютъра прехвърляше супер мудно между супер отвратителните въпроси. Квестора пък сновеше през редовете като някой лешояд на мърша.

Изтървах най-удобния превоз за обратно.

В магазина нямаше от любимите ми пържоли.

Прибирам се в къщи, слагам една пица във фурната, обаче след 10 се сещам, че няма ни пиене, ни гарнитура. Я дай да отскоча набързо до магазина. Тръшвам врата след себе си. Отивам до магазина и заредил доволно две чанти главно с течности и нещо за хапване ми прищраква. Опааа. Нямам ключ. Ми сега? Да беше 3 дни по-късно щях да изчакам съквартиранта и да ми отвори, или да ида до него, да взема ключа и да си отворя, ама ... На почивка е.
    Телефона естествено ми е в къщи.
    Еби му майката.
    Но, о надежда. Вратата на терасата е открехната отгоре. С една стълба и ще се покатеря на терасата и с малко сила ще вляза в къщи.

АМА НЯМА СТЪЛБА. Никой бе - никой. Тъкмо бях решил да сляза в мазето и ритуално да се удавя в пералнята на комшиите, когато се сетих, че в стайчето с електромерите има СТЪЛБА. То естествено както никога бе заключено. Псувай. Псувай. НО ето - от едно отворче зад импровизираната дървена стълба, което се явява една стена-таван на стайчето с електромерите виждам стълба. Откъртих една дъска, поожулих стабилно стената и най-сетнеизмъкнах стълбата. С усмивка 32 зъба търма при комшиите долу, да изляза на двора и да се кача горе. Но - стълбата е къса. Решихме да я поставим на една кофа за боклук и пак да се опитам да вляза. Пак къса.

В това време пицата във фурната беше леко прегоряла и запълнила кухнята с гъст задушлив дим, които приятно излизаше от прозореца. Естествено този дим е накарал съседите да си помислят, че нещо гори. Ми нормално - тук никой не вари компоти, че да пуши нещо. Бдителните съседи моментално се обадили на пожарната, която пристига с едни приятни сирени горе-долу по същото време, когато аз съм решил да се обаждам на ключар да ми отвори вратата, или в краен случай да разбива бравата и да слага нова. Тази екстра щеше да ми излезе една трицифрена сума в евра вероятно.

Та идват пожарникарите и ме гледат - потен, зъл и псуващ. Обясних им, какво е станало. Те пък разбрани хора - взеха една голяма стълба и ме качиха на терасата. Даже помогнаха да си отворя вратата на терасата. Естествено предложиха ми у да ми нацепят входната врата, ама някак тази на терасата ни се видя по-лесна.

В крайна сметка влязох в къщи. След 15 минути борба с тая пуста врата на терасата. Триста слона да му го турят на хазайна, дето е сложил такава здрава дограма. Единственото положително в цялата работа е, че не ми струваше нищо. Пожарникарите даже отказаха полагащата им се бира. Естествено събрах сума народ да гледат сеир. Зер, къде ще видиш, как някой си е забравил ключовете, докато пече пица и си влиза в къщи с помощ от пожарната. Поне не казах, че е свинско, щото бая мюсулмани имаше

А новата ми супер яка тениска е с яки петна от някакви масла и щуротии и дано излезнат, че като помисля колко дадох за нея...

Твърдо решен да си купя нещо за ядене отвън изхвърлих леко препечената пица, като преди това се наложи да я увия в 5 торби, за да не смърди.
    След което влизам в банята, врътвам се да пусна душа и БАМ. Падам си ударената вече дясна трътка. Едвам ходя.

Сега ще пия 2 ракии и отивам на работа. А дано там всичко да е наред, че иначе ще видят тия гадове поредната серия на Hostel.

Дееба деня!

А споменах ли, че имам и диария?
    Grumpy old madman

Доста кофти... :((

за първи път ми става гадно за тебе, ачуу, уцелил си кьоравото!

грозен ден е било!!

Докато го четох,все едно гледах епизод на комедиен сериал.
    Визирах Ал Бънди..

нещаааааастна работа, мАн.

Супер фен Аватара на montana6
    Тцтц, ако не друго, поне тръпка е имало.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    отровна работа
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    затова просто се усмихни, защото е било поне леко забавно...
    Сега даже ми е доста забавно

Иначе с домашните любимци е кофти работа. Нашия котарак трябваше да го приспим...
    Grumpy old madman

Всеки има трудни моменти в живота, лошо е когато всичко ти се струпа наведнъж, трябва силен дух!

Съгласявам се за месеца и аз.
    Днес е тъжен ден за всички ни.

Влака тръгна.. няма да видя легендите. Отново.

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Град
    столицата
    Адмирации за добре поднесения сюжет.Аз лично се посмях доста,макар и съзнавайки,че хич не ти е било леко.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Мега фен Аватара на ameli
    кофти ден, но докато го четях се спуках от смях трябваше някой да ме развесели
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Wonderland
    ахаххахаха..
    има и такива дни..

а месеца наистина е лайнян.
    we're flying high,we're flying right up to the sky

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    ахаххахаха..
    има и такива дни..

а месеца наистина е лайнян.
    септември, кво повече да кажем....
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Има дниии, има дни, в които не вървииии
    Да знаеш само как ми оправи настроението..

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Е има и по прецакани от мене .
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    кофти ден, но докато го четях се спуках от смях трябваше някой да ме развесели

+1

само се сещай че винаги може да е по-лошо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

На мен ми се струва доста преиграно.

Поне пребиваваш в нормална държава. Гледай напред.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Да не почвам да се "хваля" и аз...

Лошото при мен е че това не е просто, а ще продължа да се пържа в ада още време. А шанс за промяна вече няма.

верно е
    отровна работа

Хаахахаха брат.. искам ти автограф и снимка

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

с това свое описание , ежедневните ти незгоди , и физиологичните ти проблеми г-н Дирус.Бих казал : Защо по дяволите трябва да ни интересува ?
    Но пък ти си знаеш продължавай в същия дух ще ти напиша нещо в темата съветите на канис дирус

Голям фен Аватара на Barbie47
    малеле..... доста лош ден ее било..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си