- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя ... по дяволите колко съм тъп !
Гаджето ми отиде на ваканция от една група ... (занимават се с рисуване) и аз нямаше как да ида. Не съм в тази група ! Та проблема е, че тя никой не познава и първия ден й беше тъжно ... след тва започна да се вижда с някви момчета там (пият,пушат заедно) и повечето пъти винаги е пияна. Не знам тя не е такава, но ме притеснява ... всеки път се хили и си говори с тях, мен не ме слуша. От 3-4 месеца сме заедно и тя никога не е правила така. Само ме подпитва "Нещо имаш ли да ми кажеш" ... дори когато и кажа "Обичам те, чао" или лека нощ тя ми отвръща с "И аз ае чао". Станала е много студена откакто е там ... Дори и с приятелките си се държи така. Имам чувството, че ми е зърдита за нещо ... но просто няма за какво! Не ми се обажда много често, а когато ми се обади е или пияна или говорим 3 мин. Какво да правя, рева като откачен и съм депресиран ...
Остави я да си изживее ваканцията. Ако искаш и можеш я задръж на телефона за 10 минутен сериозен разговор, като и кажеш колко я мислиш, колко я обичаш и как искаш всичко да е точно с нея и да не кривне от правия път там... и това е.. не я търси повече... ако изпита нужда тя сама ще ти се обади.
тя е отишла и е нормално там да се напиват и веселят.. остави я да прави това, от което ще се почувства щастлива колкото и морално деградирало да е то, а и ти не си го слагай на сърце излишно. Като се върне ще се разберете какво е било и накъде ще поемете напред)
Така си е решила момичето може да я задушаваш и тя се е отдала на живот,какво толкоз.Покрай толкова хора(момчета) те е забравила малко ,не е болка за умиране.Може пък и толкова да и пука.Ако,ще и искаш сметка направи го когато се върне.
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
приказвайте си тет-а-тет като се Върне
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
като за начало спри да й звъниш постоянно и да й казваш колко я обичаш и да питаш къв е проблема, така изглеждаш по-жалък.
както каза мачока, проведете един по-дълъг разговор по телефона, или като се върне.. ако се прави на интересна, отказва да говори или нещо друго - пътя.
точно жалко е като показваш слабост изчкай си я да си се навесели да се върне и тогава
put the smack down
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Нормално е да се забавлява, пък и тя е отишла на ваканция, не можеш да очакваш да си говорите по 2 часа всеки ден. След като се върне ако продължава да се държи така хладно, проведете един сериозен разговор, кажи й какво те мъчи и се разберете.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
замонаши я.
Първоначално написано от Crazytu
![]()
Big or small, lies are lies!
съмнявам се да ти е Зърдита,по -скоро му е отпуснала края и се е отдала на тотален мързел и почивка...Сега-това,че се напива честичко не е добре..не за друга,а за здравето й.Кажи й да внимава с количествата.Иначе няма лошо да се забавлява момичето![]()
Това е гадно,пич..![]()
Но не се отчайвай и не губи повече нерви или търпение.Ако е същото,като си дойде,тегли й чертата и точка.Вината не е в теб.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Заеби я докато се върне, недей да я търсиш. Не може да не си намериш нещо да правиш през цялото време. Когато се върне ако не те потърси да се видите, имаш един вариант и той е да я забравиш.
Ами не се сдухвай,а почакай да се върне.Засега не преедприемай нищо.Следи поведението й щом се върне от ваканцията и ако се оправи значи всичко е ОК,ако ли не поговори с нея (съвсем СПОКОЙНОи на 4 очи ),изяснете се и съм сигурна че ше се оправите.Явно момичето просто е решило да изкуфее за малко,напълно нормално,на всеки се случва.Дори и най - примерния понякога си казва: "Хайде,веднъж се живее,какво толкова"
А сега спокойно и без да се отчайваш
Абе и аз бях така на морето.После всичко си ми се оправиДа знаеш от ваканцията е.
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Оо я не се излагай!!!!!!!!! "Рева като откачен" ... не ти ходи така да говориш...Ако не й вярваш стискай зъби докато се върне...а след това, както вс казаха, говори с нея, за да разбереш дали нещо се е променилоУспех
Еми веселят се компанията, какво да правят на почивка? А ти се успокой малко и я изчакай да се върне.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Спри да й звъниш,изчакай я да се върне и говорете
Надали ти се сърди .. може би просто твоите обаждания са през 5 минути ..Идеята ми е не я търси през такъв интервал от време .. изчакай я тя да се сети ..
Може би просто иска малко да отдели време за себе си .. дай й го без да се вкарваш във филмите ...
![]()
После като си дойде просто поговори с нея .. кажи й какво те мъчи ии така ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ама като иска време за себе си, за какво и е връзка бе ... А и не е ли по добре да се разберат по телефона, а не да стане така, че като се върне тя да му тегли една "българска" и само дето си е губил времето с надежда...Първоначално написано от Hilary_
не вярвах, че някой е буден п отова време ...Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
![]()
![]()
сега по темата:
Ами виж сега .. "време за себе си" според мен всеки трябва да има .. с или без връзка, защото според мен хората, които са по цял ден нон стоп заедно си омръзват рано или късно ..По телефона поне на мен изобщо не ми прилича на разбиране .. едно е телефона друго очи в очи .. а дали ще се "изясняват по телефона" или като се върне ако тя е решила, че ще направи нещо (сещаш се) не значи, че като той се опита да се "изяснят по телефона" ще я спре ..
п.с. дано си ме разбрал .. ;д
Priceless .. <3
Аз ако съм ще я питам направо по телефона и без това ако се върне и ми тегли чертата, ще се почуствам глупаво, че съм чакал толкова време за едното "нищо" ... А и в крайна сметка, живота е кратък, живей го пълноценно ! А и за каква любов говорим ако хората си омръзват ?! Ти като се омъжиш... и мъжа ти като ти омръзне ще му теглиш ли чертата![]()
"Аз ако съм ще я питам направо по телефона и без това ако се върне и ми тегли чертата, ще се почуствам глупаво, че съм чакал толкова време за едното "нищо" ... "
ееми ти си си ти ... той си е той .. ;д Всеки си преценява сам за себе си .. ;д
"А и за каква любов говорим ако хората си омръзват ?!"
хах повярвай ми точно така става .. любовта не е вечна тя е само в началото после е навик ..(естествено нека да спомена и изключенията, че иначе веднага ще се намери някой да ми се скара ... ;д )
"Ти като се омъжиш... и мъжа ти като ти омръзне ще му теглиш ли чертата"
Няма да се омъжвам ...Ако ще съм с него няма да е заради брака, а защото го обичам ии това ще ме задържи при него .. или поне така си мисля ..
![]()
п.с. Намери кой и в колко часа да питаш такива въпроси за живота и още нещо .. ;д
Priceless .. <3