- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с кожичката на пениса.
Що не пробваш да го "смажеш" с вазелин примерно или с лубрикат на водна основа ?
Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
Mомче съм !!!
Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема
ПП:Оправя се само с хирургична намеса
Първоначално написано от eliyiy
Всеки път като маструбираш като ти е надървен и го забелваи докъдето можеш и така постепенно кожичката трябва да се растегне,и ори мен е такае така
![]()
Баш фимоза си е според мен..Само, че по-слабо изразена..Питай направо и в темата, за да получиш отговор от хора преживяли операцията и от такива, които са по-навътре с нещатаПървоначално написано от realboy
Ето един цитат от темата за ФимозаПървоначално написано от batkodoki
![]()
Първоначално написано от eliyiy
мажи тясния пръстен с Елоком или иди да ти резнат кожичката малко. Не оставяй така проблема, че при секс може да ти се протрие.
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
отпуска кожата. Мажиш се вечер преди лягане и само по "пръстена", но най-добре е да се консултираш с уролог или дерматолог, аз все пак не съм лекар и може да имаш някакви алергии не знам![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!