.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с кожичката на пениса.

Мерси

Повече от фен Аватара на Sa6eks
    Град
    София.
    Що не пробваш да го "смажеш" с вазелин примерно или с лубрикат на водна основа ?
    Търсете ме за каквото и когато си пожелаете
    Mомче съм !!!

Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема

ПП:Оправя се само с хирургична намеса

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Всеки път като маструбираш като ти е надървен и го забелваи докъдето можеш и така постепенно кожичката трябва да се растегне,и ори мен е така е така

Цитирай Първоначално написано от realboy
    Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема

ПП:Оправя се само с хирургична намеса
    Но при мен в нормално състояние нямам никакви проблеми ... заголвам си я без никакви проблеми, колкото и да опъвам не усещам никаква болка ... при по-сериозен допир примерно стискане или нещо такова отново не усещам болка ... зачервявания нямам ... още като малък всичко се е заголило нормално и няма проблем ... просто когато съм в ерекция и се заголва до половината и после болката е малка и то само горе, в най-горната част на главичката, защото очевидно не може да се справи с големината на главичката ...
    Баш фимоза си е според мен..Само, че по-слабо изразена..Питай направо и в темата, за да получиш отговор от хора преживяли операцията и от такива, които са по-навътре с нещата

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    1.ФИМОЗА
    Фимозата може да бъде различно изразена по степен, като в най-тежката си форма затруднява уринирането, урината излиза на тънка струя, като понякога в момента на уриниране членът се издува като мехур. Средните по тежест и леките форми на фимоза се изразяват по многообразен начин. Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение.Анатомически нормално при ереция кожичката трябва да може свободно и без напрежение да оголва главичката до зад нейният ръб, венец, корона. Когато това е невъзможно, най-често това са симптоми на фимоза.
    Ето един цитат от темата за Фимоза

Цитирай Първоначално написано от eliyiy
    kato mi kazva6 ima6 infekciq pone mi obqsni kakva e tazi infekciq.

Град
    Пловдив
    мажи тясния пръстен с Елоком или иди да ти резнат кожичката малко. Не оставяй така проблема, че при секс може да ти се протрие.
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    Пловдив
    отпуска кожата. Мажиш се вечер преди лягане и само по "пръстена", но най-добре е да се консултираш с уролог или дерматолог, аз все пак не съм лекар и може да имаш някакви алергии не знам
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си