Цитирай Първоначално написано от realboy
Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
Проблем е, да.По принцип главичката ти трябва да се забелва докрай без болки..Състоянието се нарича фимоза.Има важна тема за проблема

ПП:Оправя се само с хирургична намеса
Но при мен в нормално състояние нямам никакви проблеми ... заголвам си я без никакви проблеми, колкото и да опъвам не усещам никаква болка ... при по-сериозен допир примерно стискане или нещо такова отново не усещам болка ... зачервявания нямам ... още като малък всичко се е заголило нормално и няма проблем ... просто когато съм в ерекция и се заголва до половината и после болката е малка и то само горе, в най-горната част на главичката, защото очевидно не може да се справи с големината на главичката ...
Баш фимоза си е според мен..Само, че по-слабо изразена..Питай направо и в темата, за да получиш отговор от хора преживяли операцията и от такива, които са по-навътре с нещата

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
1.ФИМОЗА
Фимозата може да бъде различно изразена по степен, като в най-тежката си форма затруднява уринирането, урината излиза на тънка струя, като понякога в момента на уриниране членът се издува като мехур. Средните по тежест и леките форми на фимоза се изразяват по многообразен начин. Най-често порастналото вече момче отчита, че при ерекция не може нормално да открие, заголи, забели изцяло и напълно главичката на члена си поради наличието на по-тесен от обема на главичката кожен пръстен намиращ се в преуциума. Или опитите за такова откриване са свързани с чувство на болка, стягане и напрежение.Анатомически нормално при ереция кожичката трябва да може свободно и без напрежение да оголва главичката до зад нейният ръб, венец, корона. Когато това е невъзможно, най-често това са симптоми на фимоза.
Ето един цитат от темата за Фимоза