- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Всякаш нещо ми лази...
Здравейте.Имам чуство че по тялото ми(особено гърба) минават някакви нервички.Много е гадно понеже имам чуство все едно ми лази нещо под кожатаОт какво може да ми е и как да го спря!
хееей случва ми се същото !!!! Мислех че само аз съм побъркана..но аз свикнах..нека ми се лази кфото лази ;д
Истината боли,НО това не означава че лъжата лекува..!
Това е Болест наречена крастаи аз се бях заразил от работата си лекува се с едно мазило 1 месец трябва да се мажеш и на мен ми беше така сякаш нещо ме лази под кожата,но иди на лекар той щети каже дали е това или не е не съм врачка за да ти кажа дали е това
на нервна почва е и на мен ми ставаше така, ама се оправих с онези зелените хапчета МЕНТА,ГЛОГ И ВАЛЕРЯН![]()
Има в аптеките едно мазило... как се казвашеаа да "Мазило против малки нервички по тялото (особено по гърба)" Пробвах го, помага ! ГАРАНЦИЯ
![]()
Чукам майки - изгодно !
"Всякаш" вика...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И аз имам чувство,че сякаш ми лази неща по гърба - НО това се получана само когато съм изнервена
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
мисля че това се дължи на проблем свързан с нервите
но може и да ти няма нищо .. не съм сиг .
питай личния![]()
I have super powers i just don't wanna show you.^^
абе нз и на мен ми се е случвало ама карай остай го да си лази там да са радва![]()
Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore
И на мен ми се е случвало и си мислех, че се побърквам нещо, ама явно не съм само аз.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Може да си хванала нещо бълхичка въшчица навсякъде ги има![]()
![]()
Но и на мен ми се е случвало просто организма ти се понамества според мен ако не е много на често няма от кво да се притесняваш![]()
Първоначално написано от deadfish