- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- след преса
Имам едно кратко въпросче и ще го задам директно. След като си изправяте косата с пресата използвате ли някакви лусьони???, които да я потдържат права и дори изправят още повече![]()
![]()
Ами не!Само преди изправяне използвам кристали!
^^![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
За след изправяне не знам,но преди сушене и изправяне на още влажна коса слагам от това > http://www.auravita.com/FactFileImag...ImageId=279261 действието му е именно по-добро изправяне и защита на косата (доколкото е възможно).
А всъщност след като съм я изправила пръскам съвсем малко лак,за да стои по-дълго права.![]()
На каква цена е?Първоначално написано от Punisherrr
![]()
може да те излъжа,но мисля,че беше 4 или 5 лв.
Купих го от Billa и това беше цената с намаление.Наскоро го купих => вероятно все още е на тази цена.
Иначе го има във всички по-големи супермаркети.
Мерси много,мисля и аз да си го купя!![]()
Писането на кирилица е задължително!
Punisherrr
saм0 az sи znaм dali тi se ysмixwaм iлi пr0st0 se sмeq w liceт0 тii.. ^^
не...
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
мм понякога преди да я изправя слагам балсам .. става по-трайно .. ии кристали също
а след това лак за коса .. ии понякога вакса ..
![]()
![]()
кристали
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Преди изправяне - кристали за коса на Biopharma.
След изправяне - понякога лак за коса.
Ползвам кристали + един спрей за заздравяване на шварцкопф още преди да я изсуша. След като направя каквато и да е прическа пръскам малко лак за коса, за да стои по-дълго прическата.
Nike...
Първоначално написано от Punisherrr
супер , за цена казваш 4/5 лв. ами на снимчицата изглежда голямо, може ли да ми кажеш колко милилитра е
![]()
9 лв е , тя казва ,че го е взела при намеление![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
8 лв струваПървоначално написано от slynchoo
Аз съм мн доволна!Наистина защитава косата, а и като се изправиш си стои изправено! И мирише мн хубаво
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
(ебаси линка)150мл е
Но е с кремообразна формула и не хаби много
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
аз съм с това, но не го използвам често. попринцип не си третирам косата никак, тя си ми е права попринцип, но е доброПървоначално написано от Punisherrr
![]()
+1 и аз тва използвамПървоначално написано от Punisherrr
Fall down seven times..
Stand up eight.
мм аз не слагам нищо ... освен лак ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1 ..но мисля да си взема някакви кристали,защото ми е доста изгоряла..и да не ми гори толкова..препоръки ?Първоначално написано от Hilary_
![]()