Хай (:
Значи, искам да си намеря дънки,които да са ми по-широки..
понеже съм доста слаба и повечето модели ми седят..када кажа,много са тесни..а не харесвм широки модели,имам предвид с широки крачоли..искам да намеря нещо,което да ми седи така http://vbox7.com/play:1ab2f8f8 например...
от Бургас съм...
Съжалявам,ако ви се стори темата тъпа,нооо...
^^
мм пробвай в Кенвело ..
преди няколко дни ходих ии има супер много дънкита .. аз си взех едни и много им се радвам .. сладко стоят![]()
и все пак не мога да ти кажа къде точно ще намериш .. потърси в центъра .. в мола .. се някъде ще си намериш![]()
![]()
дънкита...![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
за чарлстон ли става въпрос?
It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted
НеПървоначално написано от liim0nka
;D
Ами, аз пробвах в Кенвело точно и си харесах един мн як модел,24 и 25 ми стават,но нали ви казвам,стоят ми по крака,а аз не искам..пробвах и 26 и той беше малко по-добре,но си лличеше,че ми е голям![]()
у Бургас викаме такаПървоначално написано от guinessgirl
![]()
това щях и аз да напиша, иначе тая аврил като я гледам сега се чудя как е могло преди 6 години да я харесвамПървоначално написано от t1n4e7o
дънкитаааа![]()
+1Първоначално написано от giveupbitch
В Кенвело има много, ама много нови модели... Даже ако си купиш две дънки или дънки и пола получаваш отстъпка... Сигурна съм, че ще намериш подходящи. Успех!!!![]()
10x ((:
всези си прави (не цигара) и примерно един, два номера по- големки и си готова :P
Просто аз
В Бургас сме мн зле с дънкитата тази година .. и аз си търся нещо определено но го нямa никъде.![]()
мхм..
^^ в Бургас сте зле с граматиката по-скоросори за офф-а