Вярно е, че да си пускаш голите снимки не е нито най-доброто, нито най-умното, което някой може да направи за себе си, независимо на колко години е. Но пък ако ви кефи някой да лъска бастуна във ваша чест винаги можете да му пратите снимките на него, вместо да ги гледат всички извратеняци.
А и това, че някое момиче си е пуснало снимки по прашки и сутиен или някой младеж по боксерки - какво толкова? Като ходите на басейни и морета ме съмнява да влизате във водата с якета.
Абе махни, народът се извратява все повече и повече с всяко едно ново поколение. А в същото време родителите остават с все по-малко свободно време, което да могат да отделят на рожбата си и няма как да знаят какво правят децата им по цял ден, когато ги няма. Все повече бачкане и все по-малко пари.
Но нищо. Нека докато родителите ви се счупват от бачкане, за да ви направят хора и да ви доставят всичко, което могат, вие правете всичко на което сте способни, за да постигнете обратното./казвам "вие", защото аз отдавна преминах границата от 14 години, когато също като вас ме блъскаха хормоните и се чудех по какъв начин да блесна пред другия пол/. Мислете какво правите, защото после няма как да върнете времето назад и да поправите грешките си.