Абе вие сте много спрЕли , сичките ...
К'фо сте седнали да ми коментирате коя кво си качва и къде , кифли дебели. Като им харесва нека си качват и снимки на оная работа. Тва си е лично техен избор.
Тая Диди , кво и е хубавото точно па на тая пача не мога да разбера. За мене тая е пълен караконджул ... и кво кат фана да я ебЪ ше и гледам задника щото ако и погледна " уникално красивото лице" ще повърна. И на сичкото отгоре тва момиче не е на 14 ...
Родителите били виновни тоя бил виновен , държавата била виновна , на майка ви в ... аз тогава да попитам залухавите фешънчета в тоя форум кво правят , надяват се да забият нещо и по цяла вечер лъскат ли лъскат точно на тея 14ки. Кой нормален човек ще фане да пише сериозно във такъв форум. Наистина си нямате друга работа та ми пишете глупости. Кат ви удари живота ше видите кво значи проблеми , а не тея глупости с които ми се занимавате тука ...

БТВ за сведения в голяма част от европейските страни е много по лесно в местен сайт да намериш момиче на 14-15-16 да се ебе кат разпрана HQ от колкото някоя песен. Сами си правете сметка ние българите ли сме зле или "добре развитите западно европейски държави" , които "развращават" децата.