- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ще ми липсват много ...
Нямам идея защо правя тази тема ... Чувствам се много зле и просто иксам да споделя . Утре сутринта за Италия заминава един приятел . От скоро се виждаме , но е супер добър човек . Много ще ми липсва макар да се познаваме от скоро . Сега ще бъда 8 клас и се чувствам отвратително . Искам това лято да не свършва мамка му . Нищо няма да е както преди . Всичките ми истински приятели си отиват .... Да отиват си ....Отиват да учат из други градове и се чувствам сама ... Много сама ! Цяла вечер плача и гледам снмки със тях . Знам че ще поддържаме контакт , но няма да е както преди ... Няма да ги виждам всеки ден , няма да ги гушкам всеки ден и изобщо няма да съм със тях . Заедно сме но вече ми лисват .... Усещам как всички се отдалечават , а аз не мога да спра това . Опитвам се да гледам оп позитивната страна , като си мисля , че отиват далеч , за да учат и да се развият ... да имат повече възможности , но не мога , Сърцето ми плаче и е много тежко . Оставам самичка и се чувстам много гадно .... Всички ще ми липсват толкова много
![]()
![]()
![]()
![]()
Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....