Като си мисля , че на тях ще им е още по-трудно и гадно и не ми става по-леко . Напротив! Сдухвам се още толкова , защото знам , че няма да им е никак лесно . Знам , че ще поддържаме връзка , знам че ще се виждаме , знам че ще си останеме близки , но знам и че нищо няма да е както преди .... Пътищата ни се разделят ... всеки тръгва в различна посока и няма да сме заедно всеки ден . Гадно ми е като знам , че ще свърша училище и няма да им звънна да излезем . Гадно ми е като знам че с момчето в Италия ще пишем само по скайп . Ще го видя след 1 година близо , освен ако не се прибере по Коледа . Гадно ми е защото няма да има на кого да звънна вечерта и да си говориме до 3-4 , защото обстоятелствата не позволяват . Ще намеря нови хора , нови познати , но никой няма да може да ги замести .... Нищо няма да е същото , никога няма да сме на същите места по същото време .....

ocean_breeze знам колко много ме обичаш . Няма да те забравя никога ! Надали някой ще бъде толкова добър и едновременно лош към мен както ти ! Обичам те повече от всичко и всички !!!