- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Вампирски дневници (сериал) :)
след ДЪЛГО умуване от къде ми е познат Деймън НАЙ-НАКРАЯ ми дойде прозрението.АМИН!
участваше в първия сезон на Изгубени.толкова ми олекна![]()
иначе сериала е много добър,доста по-интересен от книгите -.-
и да,за жалост следващата серия излиза чак на 25 март.![]()
we are rockstars.
Освен това, че и в двата филма става дума за вампири другите прилики са, че и в двата вампир се влюбва в човек, вампира е нещо като вегетарианец.... и другото, което се сещам е, че и Стефан и Едуард са на по 17 и така са си останали завинаги![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Пускам коментар на бързо, защото имам работа. Филмата е много добър, а предполагам че книгите доминират над него, но все още немога да ги намеря.
^ точно пък от книгите (така де от книгата-само първата съм прочела) останах разочарована.Мислех си,че ще са нещо повече от филма(както по принцип е с другите) ,но за мен филмът е по-хубав.
Косата на Елена е просто уникална.![]()
Книгите са добри, много по различни... И аз като прочетох първата се разочаровах, но след втората не можах да спра. Моят съвет, ако искате да ги четете, е да прочетете и втората.![]()
![]()
Книгите са супер,и 4 изчетох,но ми харесва повече сериала!Сега чакам новата поредица от книгите.
To see a world in a grain of sand
And a heaven in a wild flower,
Hold infinity in the palm of your hand
And eternity in an hour.
Прочетох и 4-те книги пуснати на българския пазар. Има още две, но не се знае кога ще излезнат. И да има огромни разлики. Все пак книгата е писана '92-ра. А сериална излиза 2009/2010-та.
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Много ми харесва и не пропускам серия![]()
![]()
Иаааааааааааааааааааааааа аааааааанi'm loviiiiiiiiiiiiin' HIM ! ;д пък до 25 март .. лелееееееееееееее
![]()
mouth2mouth
мойто сериалчеи аз отначало мислех, че ще е като Здрач, но не бях права
![]()
а Деймън .. охх, лелее![]()
![]()
Еее, най-накрая и на мен ми олекнаПървоначално написано от TrustNobody
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Аз започнах книгите. Елена е руса![]()
![]()
Audio ergo sum
Кой знай кви разминавания ще има и при True Blood.
Audio ergo sum
^ Колко му е...а какви са заглавията на книгите от "Истинска кръв? Не съм много запозната...help?![]()
And eternity in an hour.
http://www.helikon.bg/books/61/64382...redi-mrak.html
Доколкото знам само това е излязло засега на български.
Audio ergo sum
вчера гледах 1ви епизод...хареса ми и си изтеглих още, обаче то прилича на Здрач вее - вампир, който не пие човешка кръв се влюбва в човешко момиче....както и да се ще го видя по нататък какво ще стане, сигурно ще е по - добър
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Ерик е супер ненормален, голям пич.
Audio ergo sum
Ерик....HOT!![]()
And eternity in an hour.
A btw като отворихме темата за True blood...кога излиза 3 сезон???(при нас имам предвид)
And eternity in an hour.
Няма при нас, няма при тях. Излезе ли, разпространява се навсякъдеИначе сега проверих в IMDb и пише, че юни ще почва.
Audio ergo sum
^Ееее...ти си супер!Хммм...ммалко далечко,но поне ще излезе.Аз ги изгледах и 2-та сезона за по 3-4 дни и сега ми е скучно.А и "Дневниците на вампира"...хм е то е по-близко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
And eternity in an hour.
абе да попитам- тоя Стефан от къде знае за тая Елена, в смисъл тя го вижда за пръв път в училището, а в началото той отива до къщата и и казва нещо от рода на това, че трябвало да я види ли нз...
е? че нещо не можах да схвана![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!