.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Давай само напред и нагоре : ) успех и от мен !
    I'm better ..

хъ.. спокойно човече.. това с приятелите- преди 2 години и аз бях в същото положение.. обаче събрах сили и излязох от него.. а за приятелката.. ще намериш друга.. не е единствената.. само горе главата и не се огъвай..
    Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!

Хмм...Ми добре дошъл в реалния свят! Човек сам се бори за оцеляването си. Имаш си глава на раменете-използвай я! Учи се от грешките си и от грешките на другите също. Тва е единственото което можеш да направиш. И вместо с майка си ходи сам да си пиеш кафето все пак си на 18! И как ще забиеш някоя нова мацка пред майка си тва ми много интересно
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    епа дай ние да почнем да ревем че ти немаш приятели.... ми намери си, толкова ли е трудно, на 18 години си все пак! Освен тва там където работиш, нямаш ли познати.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

понякога живота е доста гаден но сигурна съм 4е ще се оправят нещата.за всяко нещо си има при4ина-убедила съм се в това
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    ИЗлез с приятели,или ако сега си студент излез с приятелите си,с някой от класа ти,дори и да си завършил,само да започнеп да излизаш и всичко ще се подреди.А тая,колкото и да ти казваме не си струва да се ядосваш заради нея,няма да стане,сега ти е супер гадно,ясно е това,но времето лекува всичко и ще успеш да я прежалиш.Успех ти пожелавам и се надявам всичко в най-скоро време да се оправи.Аз съм била в подобна на твоята ситуация и знам какво ти е.Просто с вренето всичко ше се оправи,а за сега излизай с колеги или някой друг,както казаха горе запиши се на накакъв спорт ако имаш време и така ще ти е по-добре

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    относно това да излизам с някой от бачкането няма как аз съм нощна смяна и съм сам колегата който също е нощна е на 30 и и е пиянде а дневните смени е майка ми и да изключително е отпускащо да отдеш сам на кафе направо не е истина да кажем че съм малко срамежлив и не съм от тези който заговарят първата срещната на улицата относно това че съм влезнал в реалният живот влезнах в него още когато бях на 9

П.П Не съм студент и завърших тази година
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си