- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната тема за разбито сърце и още нещо
Ще гледам да бъда кратък.С вече бившата ми приятелка се разделихме разбрах че от 2 години ходи с един 22-23 годишен не помня вече излъга ме за всичко в буквален смисъл.Боли ме адски много ме боли от това обичам я с цялото си сърце но не мога да продалжавам да живея в лъжи.Навсичкото отгоре така наречените ми "приятели" с който съм изранал се оказаха просто едно боклуци и сега съм съвсем сам или съм на работа когато не съм им звъня но в повечето случай измислят някакви простотии и викат че няма да излизат а след половин час ги засичам на улицата докато отивам да пия по едно кафе с майка ми защот няма с кой друг просто имах нужда да споделя
П.П. Моля без обиди и забележки за пунктоацията или правописа ми знам какво ще ми кажете
П.П.2 Който го интересува МОМЧЕ съм и съм на 18
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
Как ще ти е гадно за такова момиче? Не заслужава това внимание..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Съжелявам .. намери си нови приятели,ново гадже.Знам ли и аз кво да ти кажа ;д
п.с:ако сам не си помогнеш никой не може
и на мен ми се случи нещо подобно... , просто с времето ще се съвземеш, няма да ти е леко но ще отмине
Просто я обичам любовта и логиката не вървят ръка за ръкаПървоначално написано от ThePowerOfLove
така е само че не е толкова лесно колкото изглеждаПървоначално написано от Kukumqvka
мога само да се надявам на товаПървоначално написано от KiNgGRaND
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
С времето ще се осъзнаеш, ще си намериш и нова приятелка, и нови, сигурно куп нови и по-добри приятели.. Знае ли се?![]()
Nike...
Мдам, повечето сме го преживели, не се притеснявай![]()
Както казаха по-нагоре намираш нови приятели и с времето минава - например запиши се на някакъв спорт и му се отдай изцяло. Успех.
Само горе главата!Не провесвай нос, колкото и трудно да звучи. Гледай напред и всичко ще си дойде на мястото.
![]()
Nike...
Тя не те залужава,и приятелите ти не стават,доколкото могат да се нарекат такива..
Запознай се с някой нов човек от работата,заеби ги тези позьори!
Успех!![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Тя не заслужава вниманието ти,продължавай напред,въпреки че ще ти е трудно
Плюй на всички тия и недей се занимава с тях...ако им пука ще ти се обадят първи.А за така наречената ти приятелка - всичко се връща.И тя ще бъде прецакана един ден,не се безпокой >=) .
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
На всички е ясно, че няма думи, които да ти кажем, които да те накарат да се чувстваш по-добре... Просто това е рискът да живееш - да преживяваш и някои неприятни моменти в търсене на хубави неща!![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Ааа пич, едно време и аз ходех с едно момиче, разделихме се, скарах се с приятелите, но сега съм с друго момиче и с други приятели ... Не че със старите си приятели не се виждаме, но не е както преди... Дори с най добрия ми приятел сме само на Здравей, така че живота е тежък горе главата... Купона продължава![]()
ахх кофти ..![]()
![]()
ами за "приятелката ти" (слагам я в кавички, защото определено не ти е била такава ..) няма смисъл изобщо да я мислиш .. такъв човек не го заслужава .. намери някое момиче, което ще го оцени ..
![]()
а за "приятелите" хах рядко се намират истински .. извод: намери си нови и този път бъди по - внимателен в преценката си за тях ..![]()
успех ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това е добро, да! Спортът помага винаги.Първоначално написано от lubomirky
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Мн кофти...Ще я забравиш,няма страшно.Излизай,запознай се с интересни хора и създай нови приятелства.Насочи вниманието си към някакъв спорт или нещо,което на теб ти харесва.Всеки има трудни периоди в живота си,но рано или късно всичко си идва на мястото![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
чета ти постовете и ми се виждаш доста свестно и чувствително момче,ще си намериш по-добра,а на тая всичко ще и се върне нали знаешИ не се нервирай заради тия "приятели" заслужаваш нещо повече от тях Когато ме правят на боклук или просто ми се случва нещо гадно,вадя си грозната усмивка (макар понякога и фалшива) и си казвам "Споко и това ще мине"
надявам се да се оправиш
Напшиши поема.
поеми не пиша само стихотворения винаги съм се чудил на сърказма тиПървоначално написано от w0sh
Благодаря на всички надявам се нещата да се оправят макарче не съм много сигурен в това може да се каже че за тия 18 години не съм виждал нищо хубаво но няма да ви отекчавам с тази история но все пак благодаря за подкрепата
От кой град си? Може излезем пием по нещо и ще разказваш.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
СофияПървоначално написано от Scouser
То си пише де, ама няма кой да види, сори.Иначе си далеко. За жалост няма да можем да пием по някоя "Загорка".
![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Ех,сигурно си бил на седмото небе тогава.
Гадже,приятели,компания, аа уу.
А сега ти остава само семейство.
I know how ya feel ^_^
Да не ти пука,всичко се връща в тоя живот.Важното е в такива моменти да имаш поне 1 човек на когото да споделш мъката си.
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Лошото е че и семейството ми не е като семейство баба ми е луда в буквалният смисъл на думата грижа се за брат ми и пре дядо ми и помагам на майка ми единственият човек с който мога да споделям е майка ми с нея сме като приятели не като майка и син много хора се учудват от това как се държим дин с друг но едно е да споделяш с родител друго е с приятелПървоначално написано от stup1fy