.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

право на избор

Случвало ли ви се е да се обичате с някой,а да бъдете разделени?
    И и двамата да искате да сте заедно,но да не трябва,защото миналото и настоящето не го позволяват?
    И ако испаднете в нещо подобно как ще постъпите?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Не.
    Не.
    Ако наистина съм привързан към човека, ще направя всичко по силите ми, за да бъда с нея

Моля те, оправи 'иСпаднете', защото просто се побърквам

Мега фен
    Град
    <3
    Не.

Миналото е минало. Бъдещето не можеш да го разбереш. Живей за настоящия момент => Няма проблем.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Всъщност ми се е случвало. Просто се примирих, нямаше какво да направя.
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Прекалено често ми се случва.. Просто оставям нещата да вървят по реда си, а пък каквото стане - стане.
    Nike...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Всъщност ми се е случвало. Просто се примирих, нямаше какво да направя.
    +
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на Hilary_
    ехх Гогоо ..

ами виж миналото си е минало .. не се връщай към него ..
    настоящето никой не знае какво ще е ...

така, че просто остави да се случи това, което е писано .. а иначе може да се каже, че ми се е случвало и просто оставих нещата сами да се развият ..

Еми така както го описваш, звучи много объркано. Изпадал съм в подобие на твоята ситуация - имах чувства към едно момиче, то към мен също, само дето не можехме да сме заедно, защото на 13 години не се получават сериозни връзки (нейни думи)
    Това, което направих, е да се примиря с фактите. Щом е невъзможно, значи няма да стане. Ако науча подробности, може би ще мога да помогна повечко.
    Офтопик : Миналото си е минало, да, но ако най-доброто време за един човек се намира в миналото, а бъдещето не може да гарантира по-добро, но за сметка на това настоящето е по-лошо...Може би човек трябва да се върне към миналото понякога

Цитирай Първоначално написано от alone83
    Прекалено често ми се случва.. Просто оставям нещата да вървят по реда си, а пък каквото стане - стане.

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от alone83

+ 1

не.

Ама ако стане си телга ножа.

Супер фен Аватара на maybelline
    О, да! Случи ми се, беше кофти. И двамата искахме да сме заедно, но "обстоятелствата" не го позволяваха. За щастие, обстоятелствата решиха, че достатъчно време сме били разделени и отново се събрахме. Но беше определено много тъпо - нито си тук, нито си там. Приключили сте, уж, а не можеш и нова връзка да започнеш. Супер тъпо положение.
    Какво правих? Опитвах се да го забравя...Всъщност се опитвах да променя всичко, не за да сме заедно, а просто да променя тъпото положение, в което бяхме. Според мен това с обстоятелствата е голяма глупост. Като се обичате, бъдете заедно. Ако нещо по-силно налага раздялата ви, еми разделете се. Да видим накрая до какво ще доведе това.

има ли жилание - има и начини,
    няма ли желание - има оправдания

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Случи ми се преди няколко години ... Приех го доста тежко (той също),но просто обстоятелствата го налагаха ... Нямаше как да останем заедно,защото той замина на доооста километри от България и нямаше да се прибира поне в близките 6 години ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Пак се вкарвате в някакви филми бе, ако наистина искате да сте заедно ще бъдете...

П.П. НЕ ми се е случвало...

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    +1
    същата история

Голям фен
    Град
    София

.

Случи се преди 1 година.И до ден днешен уж сме си приятели,но има нещо повече.Това е тъжно,да не можеш да направиш нищо.Ама дреме ти жживота продължава. Както са казали : "Дори когато всички светлини угаснат, винаги има надежда, ако отворим сърцето си, за да я видим.."
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от damiaN_882
    не.

Ама ако стане си телга ножа.
    sorry за въпроса,ама колко пъти трябва да си умрял до сега!?
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен Аватара на Amateur
    АБе ако съм бил с някоя и в миналото е направила нещо не бих се събрал пак с нея!

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Никога не ми се е случвало, но ако наистина обичам един човек и искам да съм с него ще намеря начин това да стане..

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    Не ми се е случвало. Но съм сигурна,че ако го "обичам"(звучи ми абсурдно в момента затова в кавички) ще направя всичко въможно да се добера до другия.
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Ще намеря начин да съм с него няма да се примиря в никакъв случай!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си