- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Странен мехур
Значи на крака ми се появи от някъде странен не много голям мехур над глезена прилича на охапване от комар самоче е по голямо и не ме сърби и се 1 е прозрачно некво такова излгежда кажете с какво мога да го намажа или хелп с нещо бали му майката
Изрежи го с нокторезачка или трион...
P.S. Темата не е за тоя раздел, сеш ли се?
Мамичката ти деба мръсна помярче скапано недоразвито резано тъпо мангалче я режи вените бе ше те намера и ше ти резна гърлото фен гаден в другите теми не пишат педал спешно ми треа отговор да ти еба и насрания отговор смешен келеш ще те фана и ше умреш капут доленПървоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
1. Говориш и пишеш като селянин ......Първоначално написано от INSIDER
2. Псуваш по зле и от първолак ....
3. Щом е в категория секс ти казвам изпразни се върху пъпката спермата трябва да я изгори![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
А да умреш педал смешенПървоначално написано от Jus7DreamBoy
Педал е бащати щот кой знай колко са го ебали за да те роди ...Първоначално написано от INSIDER
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
пуцай куме
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Абе,дебилче,като си толкова отворен и само обиждаш к'во питаш хората тука ?!?
1-во има си лекари
2-ро имаш родители
3-то никой не може да ти каже без да го види
4-то по иначе неадекватното ти обяснение мисля,че е мазол,голям гаден мазол,ще ти мине "нема се плуашиш копеуе"
INSIDER представям си колко си прост да пишеш за мехурите си по форуми (в раздел СЕКС при това!! ) вместо да се консултираш с лекар.Естествено,че ще ебаваме като те гледаме къв си смешен и тъп ....![]()
--------------------------------------------------------
Смешен и тъп ама ако те фана ще ти разкърта главатаПървоначално написано от BlueFace
Не недей ,че ще ме заразиш и мене с гадния ти мазолПървоначално написано от INSIDER
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
И що ми изтриха коментара?!!? Че не можеш да попиташ ваще ли??![]()
![]()
![]()
![]()
От къде си, бе, клавиатурен боецо? Бахти смешния пацул... Някво умряло пуберче, ше ми се прай на много голям. Тъп си и докаазателството, че си тъп е тва:
Първоначално написано от INSIDER
Първоначално написано от InternetTroll
Първоначално написано от INSIDER
![]()
![]()
Вече си пуснал такава тема,при това във всеки друг раздел,но не и правилния,а на всичко отгоре и приказваш много много...е,като се научиш няма да ти заключват темите! http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=280440