- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не знам какво да направя!!!
Изправена съм пред дилема.
Много ще се радвам ако ми помгнете.
Ето какъв е случая..... С приятеля ми говорихме на тема орална любов и той ми каза че наи много от всичко иска да ми прави той. Каза че много иска , но не иска аз да му правя на него..... Не че имам нещо против, но както и да е. Проблема е че досега никой не ми е ... и не съм сигурна че искам. Какво да му кажа???? Вече веднъж му отказах но той не се отказвам... Дайте ми някакъв съвет...![]()
тцтцтц и моята приятелка не искаше да и правя ама след като го направих веднъж не искаше да спирамПървоначално написано от iLovEpUma
![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ела да те образовам и ше идиш при приятеля си
az znam che nishto neznam no drugite i tova neznaqt
дай му да те лиже ,тва направи![]()
ама защо се притесняваш,ако не е тайна![]()
идея си нямам ... попринцип не съм нито срамейлива нито нищо ... не знам ... може би просто ме е страх![]()
давай смело моето момиче щом пича иска да ти изближе вафличката що го спираша и само може да спечелиш от това повяврай
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
аз лично казвам ,че ще ти хареса.Няма от какво да те е страх.Стига само да не се притесняваш от него а аз мисля ,че точно тук ти е проблема![]()
Ако с момчето сте достатъчно близки ще те предразполага към такива неща без да звучи ''искам искам искам дай дай дай'' ,тогава ще му дадеш и ти ще искаш.
Ако не се чувстваш така - не го правиш.![]()
точно така е ако го искаш наистина и нямаш притеснения от момчето го правиш и ти казвам че си е блаженство даже после няма да искаш друго :P
Ако на нея не и е комфортно, вярвай няма да и е много хубаво. Просто бъди ясна и ако не разбира с добро бъди груба.Първоначално написано от InternetTroll
![]()
![]()
На колко години си всъщност?
Първоначално написано от Bixel
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Само Така !!!!
--------------------------------------------------------
Наистина няма от какво да се притесняваш ще ти харесаПървоначално написано от Jus7DreamBoy
![]()
Благодаря ви хорааа !! много ми помогнахте.... надох му и мисля че това е най готинот нещо което някои е правил за мен.![]()
дано се нави е пак
![]()
![]()
ако не се чувстваш готова не му давай .. ако е само притеснение значи му нямаш достатъчно доверие ..
браво браво .. радваме се за тебе ...Първоначално написано от iLovEpUma
![]()
![]()
![]()
п.с. другия път му напиши малка бележка, на която да пише "нека това ти стане навик" ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Че кво лошо има да ти направи?Само ще ти стане хубаво!![]()