- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за ботушите UGG ?
Странни... даже леко грозновати,но супер удобни и модерни в цяла Европа,Америка и Австралия,но не и България...Някои от най-популярните звезди носят UGG's, какво е вашето мнение?
Живея в Холандия и обмислям да си взема UGG's...тук са супер модерни от 3 години вече,но като си дойда в България зимата имам предчувствието,че всички ще ме гледат все едно съм извънземно... Двоумя се защото за доста скъпички... 250 Евро
\
/
![]()
![]()
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
как па ша не са нашумели у нас и само в другите страни ги носели
че аз имам такиваи далеч не са 250евро
![]()
боже,ти от кой свят идваш????????
ескимоска му работа
мн съм вървежна с тия ботуши, ко си мислиш![]()
По принцип не съм виждала мн хора във България с UGG's, но оргиналните не падат под 150 евро, зависи от модела, а ментета има и от по 15 евро...
Иначе..даммм грознички са, но са супер удобни
![]()
Blonds have many special gifts...one of them is to look smart and be sexy at the same time![]()
![]()
тука им викаме моклуци (без базик) поне аз така съм чувала и искам да ти кажа да не си купуваш тая простотия само защото е модерно. Хайде разбирам да са 20-30 лева но тази цена която ти спомена е толкова жалка и трябва да си толкова зле да дадеш тия пари за тия обувки освен ако банковата ти сметка не е постоянна покачваща се променлива...
ПП ДО всички: не носете това което е модерно, а това което харесвате.
Маце, ако утре любимата ти актриаса тръгне гола и с огромно дидло стърчащо 54.345см (точно) от гъзът така ли ще ходиш и ти???
Ъъъъ можеш ли да пращаш колети от холандия. Пиши лично...![]()
не ми харесват нещо![]()
Once you've taken a few punches and realize you're not made of glass,
you don't feel alive unless you're pushing yourself as far as you can go.
Te са супер удобни и топли...цената на оргиналните за съжаление е тази...
По принцип не подражавам на някои имам си собствен стил...![]()
![]()
За 250 евро ще си купиш поне 3 чифта от друга марка, също толкова удобни и качествени..
ммм... вече проверих/пробвах доста марки (имитации на UGG's ) и не са толкова удобниОстанах разочарована,но съм се решила да си взема original UGG's
и мама навих да ми ги купи ... така че съм доволна
те преди това са били домашни чехли,но са почнали да ги носят навън ...LOL
![]()
То и анцуга беше спортна дреха, ама някои хора започнаха да го носят и на официално.
Затова те съветвам задължително да ги комбинирах с лилав анцуг на адидас - ОРИГИНАЛЕН.
Даже най-добре - розови шалвари, лилаво горнище на адидас (със златна лъщяща емблемка е най-силно) и едни такива ботушки.
И ето - ти имаш собствен стил!
Grumpy old madman
емм аз не нося анцузи... така че ще трябва да те разочаровам...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Надута... едва ли...снобaрска...не точно и не се мисля за героиня от някои филм... даже съм супер забавен човек, просто не ме познавашПървоначално написано от SofiaRegularCunt
а и не става въпрос за мен... а за ботушите и кой какво мисли![]()
![]()
![]()
![]()
взе ми думитеПървоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
![]()
Първоначално написано от angellove
А много от звездите носят анцузи. Те са странни, леко грозновати, но супер модерни по цял свят, дори и в България! Някои от най-популярните зведи носят анцузи. Те са супер модерни от 94-a годинa - зараждането на мутро-барока. Вярно, че оригиналните са скъпички, но вече навих мама да ми купи адидас за 500 евро!
Ето ви снимки на звезди в анцузи.
![]()
Мадона е безсмъртна благодарение на адидас!
Парис Хилтън дори комбинира анцуг и UGG Boots
![]()
![]()
![]()
![]()
Grumpy old madman
леле![]()
и аз съм си слагала пухения кожуЗ с ханцуг![]()
добре? не се ли пише ханцуг, уикипедия пак се е бъгнала![]()
Не схващам само за какво се заяждаш ? .... какво общо имат анцузите със UGG's... не мога да ти разбера логиката и от какво се дразниш?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пише се ХанцуНг :P набляга се много на второто Н
не разбирам защо спорите секи има вкус, и никой не може да го промени на мен лично ми допадат имах такива в детската, но им викаха топлинки![]()
Звездите ги носят. Супер удобни са. Когато ги облечеш в България хората те гледат странно, оригиналните са скъпи, а имитациите са евтини.Първоначално написано от MissBitch
Това са доста общи неща от тези, които ти изброи.
Grumpy old madman
LOLПървоначално написано от damiaN_882
![]()
![]()
оффф изтърка се вече с тия обиди. А ти случайно да си се виждал как се обличаш. Случайно като пусна снимки на обувките ти погледна ли ги преди това? И ти се обличаш както е модерно не се прави на задник.. вярно че са грозни обувките, но би казала същото и за твойте...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()