.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 84
    Голям фен Аватара на go71n
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Само на мен ли ми се струва, че ходенето на училище с найлонови торбички (пликчета?) е неуважение към самата институция? Да не отивате на пазар там, егати.
    омг, а ходене с чанта с картинка на барби,шрек,том и джери е доста уважително, така ли ?! да не кажем, че съм виждал с кола и полу гола мацка вътре в нея...
    п.с ся да не помислите, че съм 3ти клас ..

по темата - 10ти клас съм и имам 2 чанти за през едното рамо и стой на кръста от другата страна на Lee Cooper и на Fred Perry и мисля с тях да джиткам ( ако ме разбирате ), хем съм стилен хем си нося нещата, спокойно може да се съберат 2 тетрадки 1 хималка телефона и портфеила
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Имам си една чисто черна раничка на булдозер. Изчистена без шарении и подобни говна. 2 джоба и тва е

Град
    Horrorwood
    Раница, но аз принципно на всякъде ходя с раница. По-удобно е от каквито и да е чанти.
    Торбичките са крайно неодобни дори и на пазар да ходиш с тях, не знам как ходите чак на училище с такова нещо.
    П.П. ... да не говорим, че от страни изглежда сякаш сте тръгнали за хляб и мляко, което е доста... смешно.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Ако си момиче е удачно, но хомосексуали с подобни чантета...
    към мен беше !?

ако се огледаш секи 3ти носи чанта през рамото до кръста ( диагонално ) какъв е проблема да сложа 2 тетрадки ( който няма да се виждат дори ) и това е ?!
    Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``

Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на Decu
    Град
    Софето :D
    щото всеки 3ти е като теб..
    What you give is what you get!

Цитирай Първоначално написано от Decu
    щото всеки 3ти е като теб..
    омг, очеВАДНО е, че опитваш да се заядеш обсъждаме как ше си носим тетрадките и т.н а не кой как изглежда и колко са като него! Направи ми една услуга SAVE THE PLANET - KILL YOURSELF

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    неуважение е да ходиш с найлонова торбичка в подобна ИНСТИТУЦИЯ, но иначе не е неуважение да ходиш с 2 тетрадки и химикал

хммм

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    неуважение е да ходиш с найлонова торбичка в подобна ИНСТИТУЦИЯ, но иначе не е неуважение да ходиш с 2 тетрадки и химикал

хммм

xax като другарчето по чин ти носи сички учебници и учи и за 2мата и 2 тетрадки са много и аз също съм ходил с найлонова торбичка, модераторката каза, че е неуважение и яз я питах дали раниците с голи мадами в коли или с некви анимирани герой е по уважително чети хубаво

women are people too
    sometimes

еми оставаш си тъпо копеле-багерист, но с модерна педерастка чантичка през рамо.. респект
    тъп или не си е моя работа. "Багерист" това ли е най-модерно в момента на село, да си багерист ?! ако ти си "багерист", аз не съм, съжалявам уча за икономист ( ха-ха каква игра на думи ).от кога да си модерен било лошо ( по изказването ти така звучи ). "Педерастка чантичка" през рамо о.О колко лошо било човек да държи портфейла и телефона си в чанта, вместо да са ти в двата джоба и да ти се издуват панталоните, и да изглеждаш като дошъл от някое село, сичко ценно да е в теб да не ти го вземе някой.. респект

women are people too
    sometimes

А, станал си жертва на един малко срамен процес, Сюлейман Имамбаялдъ Сюлейман?

Ама не мога да разбера какъв е проблема да те ритат каквито и да е било хора с каквито и да е било обувки, на каквито и да е било години - като ти знае много устата, понякога се случват случки. Естествено няма как да знаеш какво ще последва, затова и страхливото ти съзнание рисува такива мрачни картини, но по-вероятно е ако да те срещнем да накараме някое от момичетата да те бие и унижава, а ние само ще гледаме и ще се наслаждаваме на зрелището. Искам тогава да видим какви ще ги говориш и вършиш...
    Неговото въображение може и да рисува мрачни картини, ама и ти съвсем като филм си го представяш.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

С раница на NIKE
    Не се подчинявай на властта, ако това противоречи на принципите ти.
    Алберт Айнщайн

Мега фен Аватара на EarthShaker
    след малко ше ходя да си взимам нова, че старата здаде багажа

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    след малко ше ходя да си взимам нова, че старата здаде багажа
    Ти сега си 11 клас нали?
    Още помня бруталните расти :Д
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Battlescarred, пич като ти чета спора с тянко, и като гледам как задълбочено се опитваш и мен да ме въвлечеш в спор, от който нищо няма да спечелиш си мисля, че си някакъв комплексиран тип който се чуди каде да се почуства значим и да си повдигне самочуствието. а да не си ти тъпият багерис, с гейска чантичка, и теб да са те били момичета и момчетата да са ти се подигравали и сега просто да ни разказваш исоторията на твоя "ЖИВОТ" ?!

women are people too
    sometimes

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Готин.
    В грешка си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от go71n
    Battlescarred, пич като ти чета спора с тянко, и като гледам как задълбочено се опитваш и мен да ме въвлечеш в спор, от който нищо няма да спечелиш си мисля, че си някакъв комплексиран тип който се чуди каде да се почуства значим и да си повдигне самочуствието. а да не си ти тъпият багерис, с гейска чантичка, и теб да са те били момичета и момчетата да са ти се подигравали и сега просто да ни разказваш исоторията на твоя "ЖИВОТ" ?!
    Всички тук са комплексари

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Неговото въображение може и да рисува мрачни картини, ама и ти съвсем като филм си го представяш.
    Наскоро се случи, затова и образът е толкова ясен...
    С Тянко ли ?
    Разкажи по-подробно де !
    Най-вече къде например ще да се развива подобно действие.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Фен Аватара на drumhead1
    Град
    в барака
    вземи си раница...

Тянко, селяк Ш(о)уменски,
    скрий се брато и направи услуга на всички ни, ок ?

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Заеби, кво ще му доказваш на тоя селяк Токарев. Той е наказан от света и Господ. Единствената ти цел е да рушиш София и да мразиш софиянци, означава да се приравняваш не до амеба, ами до Токарев.
    Иначе тва с момичето и ония шутове беше наистина силно...

GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
    GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
    GORA GU TA GUTARRAK!!!
    GORA EUSKADI!!!

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    тва да пускате момиче за гавра е много интересно...
    ако той я удари, му скачат 50 парчета отгоре и смърт.

ако си трае, тя продължава да го унижава...

и в крайна сметка какъв е избора... смърт или унижение.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    пък и в крайна сметка колко ще го биете... докато не припадне.

Цитирай Първоначално написано от go71n
    Ах той може да е комплексар,но това не значи че тянко не е селянин.По темата раницата попринцип е най удобна-поне за мен беше.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Тянко е наказание за греховете на хората
    Иначе аз ходя с Umbro SX синичка
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    Баща ми докара една раница от Чехия... ше кажеш, че е от 2та световна.
    един зеленкав цвят, некви железа по нея... абе фън.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си