- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чанти за даскало
Бате, ако си го е търсил си го е получил...макар че трябва да е бил бая тъп при числено превъзходство да се заяжда и прави на интересен.Първоначално написано от Battlescarred
Сега вече ако нищо не е правил, просто си ходи и вие го пресрещате и правите случката, щото просто не ви харесва си е съвсем друга работа.
При всички случай ако бях аз нещата щяха да се развият по по различен сценарии, в зависимост от вашето и на момичето държание.
Ако няма как да се измъкна, в най-кофти случая момичето със сигурност щеше да замине в болница защото това щеше да ми е първия удар и независимо дали щеше да е глава или кроше щеше да е със все сила.
Това е точно пример за ситуация в която да биеш момиче е оправдано.
Оттам нататък поне някой от вас щеше да получи метал между ребрата и да се удави в кръв. После не е важно - каквото и да последва аз щях да смятам че си е струвало, особено ако не съм ви провокирал по никакъв начин преди това.
Затова винаги се чудя на хора като вас - струва ли си риска и възможните последствия просто за да покажете че сте силни в група пред сам човек. Последния такъв развой на събитията май беше пред оная дискотека "Соло".
При такива себедоказвания винаги цената е по-голяма от ползата обикновенно и за двете страни.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Пусни снимка да я видим.Първоначално написано от Joc
Тогава са си виновни, и вие сте си в правото, трябваше да почнеш с това.Първоначално написано от Battlescarred
Хубаво е че не сте го направили ей така, само защото можете.
Абе гадно е с нож, но при числено превъзходство, понякога няма избор.
Така или иначе това си е в много крайни случай без друг изход.
Темата интересно се развива - тянко отново зине с измисления си умствен капацитет и се опитва да обясни селянията си с това, че просто " хората във форума не го познавали" (за което мисля, че се благодарят) .
А, и това с комплексите някак си се изтърка.. от постоянното му потребление по сайтове за запознанства чак до излизането му от твоята клавиатура. Замисли се - може би дразниш хората с нещо друго, различно от техните собствени комплекси.
По темата - раница в черно и бяло.
Тhe Hell is coming!
Е такива лайнари като тебе го правят село, боклук такъв, ама ще учиш тук, нали? Деба и селския турчин.Първоначално написано от tqnko
Краен шовинизъм и кур за урбанизацията![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Tokarev, в тоя случай, който ти описваш, може да се окаже Мексиканска безизходица![]()
Иначе ако аз попадна в подобна ситуация и аз бих реагирал така. Ще пратя момичето на майка й у митрата![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
tqnko, теб те нападат защото си турски селянин, който идва в моят град да прави задръстване и за замърсява със селските си боклуци.
А в крайна сметка, като имам да нося 1 тетрадка и 2 химикала, какво да правя? Да помъкна цяла раница?Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Ми купи си учебници бе, несериозна работа..![]()
Тая марка не я ли носеха кафевите скейтъри?
гот .Първоначално написано от EarthShaker
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Е не е задължително да си скейтър за да носиш рипкърл, билабонг, фалън или някаква подобна "скейтърска" маркаПървоначално написано от BlueAvalanche
всъщност доколкото разбрах, магазина и марката са съpфистки... пък ква чанта ще ти трябва в морето не знам. на мен ми харесаха модела и цената. Другото ми е през кура.
А цената е?Първоначално написано от EarthShaker
Яка е, ама мен орнаментите ме кефят.
В същата "най-крайна сметка" имам още много да уча, просто все още историята с учебниците е неорганизирана, а аз имам(-х, специално за днес) един и същи предмет 6 часа подред и единственото нещо, което трябваше да нося, бе една тетрадка. Твърде далеч съм от разходката на целулита и подхранването му с кафета и цигари.Първоначално написано от Battlescarred
![]()
тия дни ще си купя такава, само че синьо и бяло или черно и бяло като за момченцеПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
яко добра е
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
аз си купих чанта за 20 лева слънчак като дамска ама по голма черна мека с 5253255 джобове и и се мн кефя![]()
![]()
![]()
![]()
ще ти напълня касичката, ако вдигнеш още една "актуална" тема![]()
Just because she comes off strong,
doesn’t mean she didn’t fall asleep crying.
And even though she acts like nothing’s wrong,
maybe she’s just really good at lying.
ще ти напълня касичката, ако вдигнеш още една "актуална" тема