- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Чанти за даскало
Бате, ако си го е търсил си го е получил...макар че трябва да е бил бая тъп при числено превъзходство да се заяжда и прави на интересен.Първоначално написано от Battlescarred
Сега вече ако нищо не е правил, просто си ходи и вие го пресрещате и правите случката, щото просто не ви харесва си е съвсем друга работа.
При всички случай ако бях аз нещата щяха да се развият по по различен сценарии, в зависимост от вашето и на момичето държание.
Ако няма как да се измъкна, в най-кофти случая момичето със сигурност щеше да замине в болница защото това щеше да ми е първия удар и независимо дали щеше да е глава или кроше щеше да е със все сила.
Това е точно пример за ситуация в която да биеш момиче е оправдано.
Оттам нататък поне някой от вас щеше да получи метал между ребрата и да се удави в кръв. После не е важно - каквото и да последва аз щях да смятам че си е струвало, особено ако не съм ви провокирал по никакъв начин преди това.
Затова винаги се чудя на хора като вас - струва ли си риска и възможните последствия просто за да покажете че сте силни в група пред сам човек. Последния такъв развой на събитията май беше пред оная дискотека "Соло".
При такива себедоказвания винаги цената е по-голяма от ползата обикновенно и за двете страни.
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.