.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

помогнете какво да правяя

haha

Град
    Пловдив
    Не бързай да го режеш. Все пак може и да разбере,че ти е рано и не си готова,и може и да почака. Попитай го,държи ли толкова много на секса. Ако отговорът му не те устройва,тогава вече не трябва да се притесняваш да скъсаш с него.

В крайна сметка най-малко си длъжна да правиш нещо,което не искаш.
    Целта е да се говори по темата и после да действаш.
    Надявам се да съм ти дал ориентир.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Не бързай да го режеш. Все пак може и да разбере,че ти е рано и не си готова,и може и да почака. Попитай го,държи ли толкова много на секса. Ако отговорът му не те устройва,тогава вече не трябва да се притесняваш да скъсаш с него.
    А, ще разбере той... Щом е на 15 и вече не е девствен, начи само секс му е в главата. Иначе съм съгласен с теб, като цяло.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

Цитирай Първоначално написано от pwnage

В крайна сметка най-малко си длъжна да правиш нещо,което не искаш.
    Целта е да се говори по темата и после да действаш.
    Надявам се да съм ти дал ориентир.
    И аз съм на същото мнение. Ама нещо не ми харесва как на 15 е правил, а пък и още иска...

ами проблема е тука че прееди 1 месец говорихме по тая тема за секса и му казах че не съм готова той ми каза добре за теб ще чакам ... но ето че на мен явно 1 месец не ми стига а той просто няма да издържи за това мисля да взема това решение

Град
    София
    Не го прави! Като не искаш - недей. Това не е нещо малко, а нещо, което ще промени целия ти живот. Чак като се почувстваш готова тогава действай. Може да е след години, може да е с друг човек.
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    Пловдив
    Значи не искам да ти развалям настроението,но знаеш ли кога мъжете казваме,че ще изчакаме над година за да правим секс с момичето?

Когато мислим да си намерим алтернатива и всъщност да не чакаме.
    Не е задължително и твоя приятел да си мисли над алтернатива,но ти казвам,че е възможно.
    Гадно е,но трябва да помислиш и над това.
    Предлагам ти да започнеш да следиш държанието му и промяната в него.
    Примерно казваш,че сега ти прави намеци за секс. Следи до кога ще ти ги прави. Ако изведнъж спре и не обръща внимание на тази тема,значи може и да е намерил алтернатива на сексът с теб. Сексът с друга.

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Защо просто не поговориш с него на тази тема?!
    Нещото,което мислиш да направиш (честно казано) е малоумно и детинско
    А ако винаги така бягаш от проблемите си ... няма да стигнеш далеч
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    не бягам от проблемите си ,,,,, говори ли сме за секса . преди 1 месец му казах че още не се чувствам готова той ме разбра и ми каза че ще ме чака .. за това мисля това да му кажа защото не мога да му дам каквото той иска 1 месец мина но все ще не съм убедена да започна половия си живот на тази възраст
    добре тогава според какво да направя

Супер фен Аватара на kindergarden
    що си се регнала с ник в мъжки род?

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    що си се регнала в мъжки род?
    това ми дойде на ума тва не е важно ся

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от novakaa
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    не бягам от проблемите си ,,,,, говори ли сме за секса . преди 1 месец му казах че още не се чувствам готова той ме разбра и ми каза че ще ме чака .. за това мисля това да му кажа защото не мога да му дам каквото той иска 1 месец мина но все ще не съм убедена да започна половия си живот на тази възраст
    добре тогава според какво да направя
    Ако не бягаше от проблемите си щеше да ги решиш ... Толкова ли е трудно да поговориш с него,да му обясниш,че 1 месец е прекалено малко време,че се чувстваш малка и че не искаш да правиш секс на тези години ...?!Ако той те харесва (защото на тия години и за толкова кратко време едва ли те е заобичал) и иска да е с теб ще прекрати тази тема и ще чака ти да направиш първата крачка в това отношение.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен
    Така като говориш... ''казах му,ама са не мога .... ама 1 месец не ми стига...ама са кво да правя'' разбирам,че се чувстваш притисната,което определено не трябва да е така. А и този щом не е девствен на 15...ясна работата.

хаха абе изобщо... на 15 години не му е работа не можел да издържа ... смешки. На теб пък още по-малко ,за което те поздравявам,че поне мислиш с главата си.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    [/quote]
    Ако не бягаше от проблемите си щеше да ги решиш ... Толкова ли е трудно да поговориш с него,да му обясниш,че 1 месец е прекалено малко време,че се чувстваш малка и че не искаш да правиш секс на тези години ...?!Ако той те харесва (защото на тия години и за толкова кратко време едва ли те е заобичал) и иска да е с теб ще прекрати тази тема и ще чака ти да направиш първата крачка в това отношение.[/quote]

+ 1 \/

Голям фен Аватара на RaZzer
    Тва е глупост... Недей да се разделяш с него, щом ти е казал, че ще те чака...

Честно казано, според мен, ти се надяваш, че като направиш гореописаната драма той ще ти се обясни в любов и ще ти се моли да стоиш с него и ще ти обещава, че не иска секс... Глупаво! Просто си стой на гъза, ако започне прекалено много да те притиска - тогава просто му напомняй, че не си готова - той ще те разбере
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Кажи му, че в момента не си готова за това и да спре да те притиска, защото не ти е приятно. И ако не те разбере, чак тогава го режи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си