.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на WrongLife

Какво иска от мен

Така харесвах едно момиче. С нея сме приятели от доста време, в една компания сме, често се виждаме. Но тя се държи някак си двулично. Когато сме сами се държи мило, а когато сме в компания, по-невъздържано и грубо. Просто не разбирам какво иска от мен, ясно ми е че може би нищо няма да се случи. Моля за съвети. Благодаря предварително!

Повече от фен
    ...само проблеми според мен ще си докараш ако решиш нещо да правиш или пък вложиш някакви чуства,все пак всеки бяга от двулични и лицемерни хора,а ти зорлен ще се набуташ между шамарите....по-добре я отрязвай когато ти се умилква и да видим как ще реагира..все пак верно жените обичат да манипулират ..ама не стои срещу нея лукова глава да речем..УСПЕХ

Обикновенно момчетата така правите.Държите се гадно в компания и супер насаме.Като правите така,какво искате от нас?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Обикновенно момчетата така правите.Държите се гадно в компания и супер насаме.Като правите така,какво искате от нас?
    Автора описва точно обратното...че момичето се държи гадно в компания,а насаме - мило.
    Чети.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
    Автора описва точно обратното...че момичето се държи гадно в компания,а насаме - мило.
    Чети.

чети ти !! тя казва,че понже момчетата правят тка в повечето ситуации кво друго да очакват от нас момичетата освен същото..

Към темата .. моето момче тя не е за тебе щом се държи като кучка и е тка лицемерна не ти трябва въобще! бягай на далече от такива хора! + според мене тя те използва като сте само двамата щото няма с кой друг да излезе по тва време или нещо такова с тебе е тка да запълни времето!а пред другите гледай ме ква съм айде айде аман от такива!
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Бъди по-твърд, не я оставяй да те върти на малкия си пръст и най-важното - бъди мъж!

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    еми питай я за кво е такава кифла

п.п. а може би те харесва и като сте само вие и е хубаво и го показва, но я страх или я е срам да го покаже пред компанията ви и за това се държи така...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ходил съм с такива жени...рядко се намиря някое момиче което да ти обръща много внимание в група от хора ако ги познават... и се държат мило с тебе на саме....жени кво да ги правиш...иначе бих ти предложил следното...направи си експеримента да се държиш ти така... и да обърнеш манипулацията(ако е такава) в той + (: ако не стане лепи и два шамара да се свести(нямам предвид физически шамари (; а просто да я посдухаш)
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Какво друго освен, че не е наясно кво иска ... или пък е пача, която си поддържа някакъв имидж пред останалите

Мега фен Аватара на Hilary_
    ми питай я защо се държи така ...

Голям фен Аватара на RaZzer
    Като сте в компания се забавлява, а като сте двамата се сеща колко си готин...

Извод: Харесва те и когато стане официално - поведението й в компанията ще се промени!

Може и тя да не знае какво иска...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
    еми питай я за кво е такава кифла

п.п. а може би те харесва и като сте само вие и е хубаво и го показва, но я страх или я е срам да го покаже пред компанията ви и за това се държи така...

Напротив!! Ако го харесва, ще се държи мило с него, а ако я е срам ще си личи, а няма да се държи като кучка. Тва момиче не е за теб. Дръж се студено с нея - бъди мъж, както казаха по - горе!!

Супер фен Аватара на WrongLife
    Според нея аз съм виновен за всичко, а тя не е никога :О. Сърди се за всевъзможни щуротии. Може би се влияе от най-добрата й приятелка с която не сме в цветущи отношения. Мисля да я избягвам и да се държа студено.

Град
    Бикини-Ботъм
    Както си решиш. ^
    Така нищо не решаваш според мен.Питай я направо дали те харесва и каквото стане,защото така само губите време.Действай,докато я харесваш.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Според мен се прави на интересна.

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от WrongLife
    Според нея аз съм виновен за всичко, а тя не е никога :О. Сърди се за всевъзможни щуротии. Може би се влияе от най-добрата й приятелка с която не сме в цветущи отношения. Мисля да я избягвам и да се държа студено.
    Сърди се, щото е момиче, винаги ще се хване за нещо и ще ти се разсърди. А след като се влияе толкова от най-добрата и приятелка - започни да я отделяш бавно от нея. Имам предвид да излизате заедно повече, комплиментите са задължителни и също така гледай да ти споделя ТОВА ВСИЧКОТО В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА ХОДИТЕ

Просто е надута Пред другите се прави на пичка и че все едно не и пука за теб ,а когато сте сами мило ... Ами да определено е надута доста Не се занимавай с нея
    tAke a dIrty pIcture

Град
    София
    Може просто да си е такава. Може и да те харесва, но да се прикрива пред другите. Може и много други неща. Прекарвай повече време с нея и виж. Make your move.
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Просто е надута Пред другите се прави на пичка и че все едно не и пука за теб ,а когато сте сами мило ... Ами да определено е надута доста Не се занимавай с нея

Не е надута,просто не знае какво иска ..

Повече от фен Аватара на baby07
    Град
    Бургас
    охх и аз се държа така с момчето , което харесвам

Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

Ама пръдло не ми противорЕчи Точно надута си е ;] Прай се на много важна и на недостъпна когато е в компанията и на други хора
    tAke a dIrty pIcture

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka

Ама пръдло не ми противорЕчи Точно надута си е ;] Прай се на много важна и на недостъпна когато е в компанията и на други хора
    тцц Габриелче .Тва,че се държи гадно в компания значи,че не е убедена в чувствата си и не иска да раздухва някви слухове хах . Тя може и да си е надута,но не тва е причината !!!

според мен си мисли, че ще я подиграват ако я видят как си говори с теб и за тва така се държи, но може би просто наистина няма да потръгне нищо зависи от обстановката
    YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P

<a></a>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си