.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Тема: самичка:(

Фен
    Град
    Бургас

самичка:(

Утре в града ще правят панаир.Всичките ми ''приятели'' ще слизат,но мен не ме викат с тях нищо не съм им направила,дори им върша мн услуги,а те се държат студено и ме пренебрегват.Пишат ми само когато им трябва нещо,за да им услужа.А АЗ? ;(
    И сега няма с кого да слезна утре на панаира,а всички ще слизат и познати и приятели..въобще всякакъв тип хора.Аз да не слизам най-добре ,какво да правя сам самичка там.

Мега фен
    Град
    <3

Re: самичка:(

Цитирай Първоначално написано от Titanic_baby
    Аз да не слизам най-добре ,какво да правя сам самичка там.
    Поредният,който си разсъждава на глас.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Толкова ли нямаш и една истинска приятелка ?
    Всички те използват...а това хич не е хубаво Но ти въпреки,че го виждаш,продължаваш да им се даваш!

Щом никой не те вика да отидеш с него...ти повикай някого

Супер фен Аватара на l0lz

Утре в града ще правят панаир.Всичките ми ''приятели'' ще слизат,но мен не ме викат с тях нищо не съм им направила,дори им върша мн услуги,а те се държат студено и ме пренебрегват.Пишат ми само когато им трябва нещо,за да им услужа.А АЗ? ;(
    И сега няма с кого да слезна утре на панаира,а всички ще слизат и познати и приятели..въобще всякакъв тип хора.Аз да не слизам най-добре ,какво да правя сам самичка там.
    Намери си истински приятел, ПРИЯТЕЛ.
    Само един ти стига. ;]
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Островът на изкушението
    Тези,които наричаш приятели изобщо не са такива.. само те използват,когато им трябВа нещо.

Както казаха и другите намери си нови приятели и не им се давай на тези
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Заеби ги тия курви и педали... следващия път като имат зор и те потърсят просто им покажи един среден пръст и да ходят се шибат
    In my dream you are mine, but in my life you are a dream.

Еми ти пък що им се връзваш... и все пак е гадно от тяхна страна. Ти им помагаш, когато можеш, а те... няма ли с кого друг да излезеш??
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Поредното ти безмислено мнение

По темата: Мисля, че не можеш да наречеш тея хора приятели. Това са просто познати, които те използват, когато имат нужда от теб.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен
    Град
    <3

Цитирай Първоначално написано от Priceless

По темата: Мисля, че не можеш да наречеш тея хора приятели. Това са просто познати, които те използват, когато имат нужда от теб.
    Кое му е безмисленото милейди?
    Като знае отговора защо пуска тема? И какво и казваш неща,които вече знае най-вероятно? И не само ти? Хайде да не те обиждам,а ми се иска.
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    е щом те не са те извикали с тях, ти се обади на някой оъ тях да отидете заедно или на някой др познат пък ебаси 5 човека на кръст ли познаваш
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

е как така няма с кого да отидеш... брат сестра? мама... тати...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Абе .. тя иска да си излиза с хора на нейните години .. ( майка и и баща и също не са лоша идея ) друго е обаче като си с някой на твоя акъл - по -забавно е Огледай се .. все ще има с кого да излезнеш
    И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Айде отиди си вземи един захарен памук.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    Варненска чайка

Като знае отговора защо пуска тема? И какво и казваш неща,които вече знае най-вероятно? И не само ти? Хайде да не те обиждам,а ми се иска.

Много знайш ти дали знае отговора или не ... Говориш заучени фрази в момента
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

Мега фен
    Град
    <3

Много знайш ти дали знае отговора или не ... Говориш заучени фрази в момента
    Щом ти го знаеш пък и другите,защо тя да не го знае най-добре? Тя самата е сложила приятелите си в кавички.
    Не мислите с тея глави мама му стара. Не аз говоря заучени фрази в момента.
    4XCOKИ

Седни гледай някой смешен филм и си мисли как след известно време ще ти поискат нещо а ти ще ги ... сеш'се, redemption
    Аз обаче предполагам че в тази групичка има някой по-специален младеж, който е истинската причина за твоето разочарование. Ако ли не, значи си сбъркала раздела за темата

По-добре... ще си спестиш циганията и бутането из навалицата... А тези твой "приятелки" не заслужават да ги наричаш така, дори и в кавички... А и понякога сам е по-добре

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Щом не те викат, не те искат. По-добре не им се тикай, а потърси приятели, които те оценяват.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

ок не са те извикали ок няма с кой да излезеш утре... К`во се впрягаш бе?! Я се стегни! К`во ти пречи да идеш сама? Бъди независима! Може пък там да се запознаеш със свестни хорица. Горе главата и т`ва е
    What I've felt
    What I've known
    Never shined through in what I've shown
    Never be
    Never see
    Won't see what might have been

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    ок не са те извикали ок няма с кой да излезеш утре... К`во се впрягаш бе?! Я се стегни! К`во ти пречи да идеш сама? Бъди независима! Може пък там да се запознаеш със свестни хорица. Горе главата и т`ва е
    Абсолютно. Понякога сама е дори по-приятно. За какво са ти те като и без това не те ценят. Да те използват ли?

Абе.. теглим им ена майна и не се занимвай повече... Щом те отбягват, няма смисъл да им се перчиш. Явно не те заслужават

Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Цитирай Първоначално написано от JustAnotherGirl
    Абсолютно. Понякога сама е дори по-приятно. За какво са ти те като и без това не те ценят. Да те използват ли?
    точно така , аз вече 2 години с никой не се мъкна и не ми е мн зле

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Няма какво да направиш... освен да си намериш други
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Варненска чайка
    Абее отивай си сама .. Боли те фара

Hilary_

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си