- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- самичка:(
Утре в града ще правят панаир.Всичките ми ''приятели'' ще слизат,но мен не ме викат с тяхнищо не съм им направила,дори им върша мн услуги,а те се държат студено и ме пренебрегват.Пишат ми само когато им трябва нещо,за да им услужа.А АЗ? ;(
И сега няма с кого да слезна утре на панаира,а всички ще слизат и познати и приятели..въобще всякакъв тип хора.Аз да не слизам най-добре ,какво да правя сам самичка там.
Поредният,който си разсъждава на глас.Първоначално написано от Titanic_baby
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Толкова ли нямаш и една истинска приятелка ?
Всички те използват...а това хич не е хубавоНо ти въпреки,че го виждаш,продължаваш да им се даваш!
Щом никой не те вика да отидеш с него...ти повикай някого![]()
Намери си истински приятел, ПРИЯТЕЛ.Първоначално написано от Titanic_baby
Само един ти стига. ;]
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Както казаха и другите намери си нови приятелии не им се давай на тези
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Заеби ги тия курви и педали... следващия път като имат зор и те потърсят просто им покажи един среден пръст и да ходят се шибат![]()
In my dream you are mine, but in my life you are a dream.
Еми ти пък що им се връзваш... и все пак е гадно от тяхна страна. Ти им помагаш, когато можеш, а те... няма ли с кого друг да излезеш??
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Поредното ти безмислено мнениеПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
По темата: Мисля, че не можеш да наречеш тея хора приятели. Това са просто познати, които те използват, когато имат нужда от теб.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Кое му е безмисленото милейди?Първоначално написано от Priceless
Като знае отговора защо пуска тема? И какво и казваш неща,които вече знае най-вероятно? И не само ти? Хайде да не те обиждам,а ми се иска.
4XCOKИ
е щом те не са те извикали с тях, ти се обади на някой оъ тях да отидете заедно или на някой др познат пък ебаси 5 човека на кръст ли познаваш![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
е как така няма с кого да отидеш... брат сестра? мама... тати...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Абе .. тя иска да си излиза с хора на нейните години .. ( майка и и баща и също не са лоша идея ) друго е обаче като си с някой на твоя акъл - по -забавно еОгледай се .. все ще има с кого да излезнеш
![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Айде отиди си вземи един захарен памук.
Първоначално написано от ShtrudeL
Много знайш ти дали знае отговора или не ... Говориш заучени фрази в момента![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
Щом ти го знаеш пък и другите,защо тя да не го знае най-добре? Тя самата е сложила приятелите си в кавички.Първоначално написано от Priceless
Не мислите с тея глави мама му стара. Не аз говоря заучени фрази в момента.
4XCOKИ
Седни гледай някой смешен филм и си мисли как след известно време ще ти поискат нещо а ти ще ги ... сеш'се, redemption
Аз обаче предполагам че в тази групичка има някой по-специален младеж, който е истинската причина за твоето разочарование. Ако ли не, значи си сбъркала раздела за темата![]()
По-добре... ще си спестиш циганията и бутането из навалицата... А тези твой "приятелки" не заслужават да ги наричаш така, дори и в кавички... А и понякога сам е по-добре![]()
Щом не те викат, не те искат. По-добре не им се тикай, а потърси приятели, които те оценяват.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ок не са те извикали ок няма с кой да излезеш утре... К`во се впрягаш бе?! Я се стегни! К`во ти пречи да идеш сама? Бъди независима! Може пък там да се запознаеш със свестни хорица. Горе главата и т`ва е![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
Абсолютно. Понякога сама е дори по-приятно. За какво са ти те като и без това не те ценят. Да те използват ли?Първоначално написано от JustAnotherGirl
Абе.. теглим им ена майна и не се занимвай повече...Щом те отбягват, няма смисъл да им се перчиш. Явно не те заслужават
![]()
точно така , аз вече 2 години с никой не се мъкна и не ми е мн злеПървоначално написано от Bellatrix
Няма какво да направиш... освен да си намериш други![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Абее отивай си сама .. Боли те фара![]()
Hilary_![]()