.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Nova Zagora

Когато бившата не е бивша...

Излизам с едно момче вече доста време.Харесвам го от много време и съм щастлива когато съм с него.Знаех,че си има приятелка от може би няколко години,но една вечер искаше да се видим и се държеше като свободен.Една вечер бяхме в тях и аз го попитах дали още са заедно,а той ми каза да...бях потресена и веднага станах,а той ми каза че се шегува и че в момента са разделени.Страх ме е е може отново да се съберат...но имам и някакви подозрения,че се виждат.Мисля си така защото през деня не ми звани...не излизаме никъде из града...когато се засечем по улиците сме на здравей,здрасти...а вечер ме търси и иска да се видим.Държи се добре с мен,но всичко ме обърква и не искам да страдам.
    {{}}

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Заебавай го тоа.
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

По-всичко личи, че между тях още има нещо. Ако си сигурна, че има шанс да те остави заради нея - по-добре приключи всичко сега, защото после може да е още по-зле.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Супер фен Аватара на sladkalady
    Говори с него.Питай го защо не иска да се виждате през деня ,а като се видите сте само на здравей и здрасти.Явно не иска да има сериозни отношения с теб и ти се обажда ,когато му потрябваш.
    Няма сериозни намерения към теб,щом поддържа връзка с бившата си и още по-малко щом те лъже ,че е свободен
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    След като сте само на едно "здрасти" аз оставам с впечатлението, че крие от останалите отношенията ви. Следователно те още са заедно ( лично мнение). Казал, е че се бъзика за да не си тръгнеш. И замисли се, след като веднъж му стиска да изневери, какво ще го спре да го направи отново? Зарежи го!! Повече ще страдаш после, ако останеш с него.

Голям фен Аватара на RaZzer
    Обаждаш му се и казваш, че искаш да го видиш - казваш, че докато всичко с бившата не приключи окончателно не искаш да имаш общо с него и ако има сериозни чувства към теб - ще те потърси в следващите дни (и вече ще е приключил с бившата), ако не - ще ти остане утехата, че си действала сравнително навреме...
    Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...

Разбери какво става и ако още се виждат,заебавай,докато е време.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Изясни си нещата до край и тогава преценяй. Може би има някакво обяснение в това, че не излиза през деня. За това здравей, здарсти си личи, че крие от всички, че се виждате и просто сте познати. Попитай негови приятели, попитай и него. Тогава ще ти се изяснят доста работи и така сама ще прецениш кое е за добро.
    Вафла..

Ъм....чудя се защо хората не дискутират проблемите помежду си Щом има нещо неясно уточнете го! Кажи му,че не искаш да се вписваш в някакви триъгълници или е с теб или с нея. Освен това пък може и излишно да се притесняваш. Щом ти е казал,че са разделени и да се виждат какво? Задължително ли е двама души след акто се разделят пове4е никога да не се виждат? Може да са си останали добри приятели,все пак извинявай ама са ходели няколко години! Ти какво очакваш не може ей така изведнъж да се забравяте дин друг! Дай му време да му се проясни в главата какво и коя иска! Защото съм сиг ,че харесва теб но в същото време не може ей така да забррави моми4ето с което е ходел години! И това го обърква много,е пък кой не би го объркал!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от fire_cat
    По-всичко личи, че между тях още има нещо. Ако си сигурна, че има шанс да те остави заради нея - по-добре приключи всичко сега, защото после може да е още по-зле.
    Напълно съм съгластна ..
    Once upon a time I was falling in love ...
    But now I'm only falling apart ...

мойто правило е: Не се занимавам с момче,което освен към мен има чувства и към друг и не знае какво иска,защото ако съм с някого гледам да дам най-доброто от себе си и мисля,че заслужавам същото.Искам човек,който да иска само мен,а не и най-добрата ми приятелка,и сестра ми,и братовчед ми

Мега фен Аватара на vagarious
    А може и да те държи като "резерва".Смисъл ок, сега са разделени, но щом имаш тези подозрения, значи има наистина защо да се съмняваш.Та съвета ми е да не бързаш да отдаваш някакви чувства или поне не от по-силните, за да не останеш наранена.Или направо го за*би.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зарежи го ..

Цитирай Първоначално написано от m0n4yyy
    След като сте само на едно "здрасти" аз оставам с впечатлението, че крие от останалите отношенията ви. Следователно те още са заедно ( лично мнение). Казал, е че се бъзика за да не си тръгнеш. И замисли се, след като веднъж му стиска да изневери, какво ще го спре да го направи отново? Зарежи го!! Повече ще страдаш после, ако останеш с него.
    +1

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Re: Когато бившата не е бивша...

Цитирай Първоначално написано от LoV4Ety
    Излизам с едно момче вече доста време.Харесвам го от много време и съм щастлива когато съм с него.Знаех,че си има приятелка от може би няколко години,но една вечер искаше да се видим и се държеше като свободен.Една вечер бяхме в тях и аз го попитах дали още са заедно,а той ми каза да...бях потресена и веднага станах,а той ми каза че се шегува и че в момента са разделени.Страх ме е е може отново да се съберат...но имам и някакви подозрения,че се виждат.Мисля си така защото през деня не ми звани...не излизаме никъде из града...когато се засечем по улиците сме на здравей,здрасти...а вечер ме търси и иска да се видим.Държи се добре с мен,но всичко ме обърква и не искам да страдам.
    Според мен, от това което прочетох, мисля че не ТОЙ и ТЯ още имат нещо общо, а по-скоро ТИ и ТОЙ имате нещо общо. Според мен, момчето си има сериозна приятелка, но иска да се забавлява с теб, и когато не е с нея те търси, но не и пред хора за да не разбере тя. Затова навън сте само на здрасти и чао, както ти каза. Това смятам аз и смятам, че той не е за тебе, щом те лъже по този начин, не те уважава. Да не говорим, че той според мен не уважава и приятелката си, щом има нещо и с теб.
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ Е ВЕЧНА !
    BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !

Що не поговориш със женската?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си