Цитирай Първоначално написано от LoV4Ety
Излизам с едно момче вече доста време.Харесвам го от много време и съм щастлива когато съм с него.Знаех,че си има приятелка от може би няколко години,но една вечер искаше да се видим и се държеше като свободен.Една вечер бяхме в тях и аз го попитах дали още са заедно,а той ми каза да...бях потресена и веднага станах,а той ми каза че се шегува и че в момента са разделени.Страх ме е е може отново да се съберат...но имам и някакви подозрения,че се виждат.Мисля си така защото през деня не ми звани...не излизаме никъде из града...когато се засечем по улиците сме на здравей,здрасти...а вечер ме търси и иска да се видим.Държи се добре с мен,но всичко ме обърква и не искам да страдам.
Според мен, от това което прочетох, мисля че не ТОЙ и ТЯ още имат нещо общо, а по-скоро ТИ и ТОЙ имате нещо общо. Според мен, момчето си има сериозна приятелка, но иска да се забавлява с теб, и когато не е с нея те търси, но не и пред хора за да не разбере тя. Затова навън сте само на здрасти и чао, както ти каза. Това смятам аз и смятам, че той не е за тебе, щом те лъже по този начин, не те уважава. Да не говорим, че той според мен не уважава и приятелката си, щом има нещо и с теб.