.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Относно жените

Въпроса ми е как да покажа,на дадена жена,че я харесвам и че държа на нея и че искам да сме приятели(или нещо повече примерно гаджета).И ако можете да ми дадете теми на разговор и как да я ухажвам
    Предварително благодаря за отговорите

Единственото условие е наистина да я искаш тази жена и оттам вече е лесно да се докаже,ако го искаш наистина.

Град
    Пловдив
    Бъди до нея. Показвай и,че ти е интересна. Питай я,разпитвай я.
    Развличай я,ако я познаваш от по-дълго време и знаеш как. Изслушвай я,но и не забравяй да вмъкваш себе си в разговорите и твоето мнение по даден въпрос. Бъди винаги готов да направиш нещо за нея(нямам в предвид прищявки).

След известно време сам ще разбереш дали си допадате толкова,колкото си мислил,че можете да си допаднете. И тогава живот и здраве може и си поговорите за нещо повече. Айде успех от мене

А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
    Ако да, тя е доста хардкор игра.

Рано ти е.
    С времето и годините може и да ти дойдат отвътре нещата.Ако не стане така,просто няма да стане.

като за начало я покани на среща ...
    нещата след това сами се подреждат
    Don’t forget
    to Remember me
    I’ll be back – so remember me
    Please keep me in your heart
    If we have to ever part
    Don’t forget me, to remember me...

~*~ ~*~ T.I. ~*~ ~*~

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за кво ти е жена майна, само да те ядосва.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен
    Град
    <3
    Това клони към "Наръчник за ухажване на човек,ама от другия пол"

Т.е...толко ли не знаете,че хората обичат да им казват колко са "най",да ги подкрепят,да ги потупат по рамото и да им кажат "да,да,точно така е,съгласен съм,правилно е!"

П.П Добре бе,повечето.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Относно жените

"Въпроса ми е как да покажа,на дадена жена,че я харесвам .. "

с жестове .. с мили думи .. покани я да излезете някой път, прави й комплименти .. ахх не е толкова трудно ..

п.с. ако искаш погледни в гугъл има ХИЛЯДИ такива статии ..

".. и че държа на нея и че искам да сме приятели(или нещо повече примерно гаджета)."
    за "държа на нея" тярбва време .. за да й спечелиш доверието ..
    а за другото .. псоледно гадже или приятелка?? Изясни си какво искаш ..

"И ако можете да ми дадете теми на разговор и как да я ухажвам "

темите идват на момента както вече съм казвала .. не може ей така да ти напишем списък ии да го наизустиш .. Мисли малко на момента .. но иначе обичайните неща интереси, занимания, музика, филми, книги ...

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Много вярно има в твойте думи

Та по темата: Покани я на среща, подари и роза... А какви теми ли ?! Просто слушай, какво диктува сърцето

Re: Относно жените

Цитирай Първоначално написано от norm12
    Въпроса ми е как да покажа,на дадена жена,че я харесвам и че държа на нея и че искам да сме приятели(или нещо повече примерно гаджета).И ако можете да ми дадете теми на разговор и как да я ухажвам
    Предварително благодаря за отговорите
    Не е трудно...ако имаш това което ти трябва за да успееш. А то е скрит чар...защото не можеш да си робот и да направиш нещо, освен ако жената не е тъпа като гъз.

Второ...ако няма интерес към теб...не се опитвай да правиш на бот от CS-а , а просто остави...и потърси момиче за тебе (:
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Повече от фен Аватара на FEN_NA_MOTORI
    Тоя пък Роботи Ботове Цс-и нямат много общо ама ходи си лягай да не изкочи някой терорист и да убие горкия полицай

а и няма да е лошо да намалиш значително престоят на компютъра и игрите най вече

Цитирай Първоначално написано от FEN_NA_MOTORI
    Тоя пък Роботи Ботове Цс-и нямат много общо ама ходи си лягай да не изкочи някой терорист и да убие горкия полицай

а и няма да е лошо да намалиш значително престоят на компютъра и игрите най вече
    А ти забелязваш ли как е пусната темата...отговорът ми е напълно валиден. xD Макар и малко по странно написан...просто на хора които пускат такива теми и не четат Sticky-тата това трябва да им се отговаря... xD а и като незнае как да сваля мацки...това значи че ще разбере какво говоря...явно той е този който трябва да намали компа xD so fail thread is fail.
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Бъди до нея. Показвай и,че ти е интересна. Питай я,разпитвай я.
    Развличай я,ако я познаваш от по-дълго време и знаеш как. Изслушвай я,но и не забравяй да вмъкваш себе си в разговорите и твоето мнение по даден въпрос. Бъди винаги готов да направиш нещо за нея(нямам в предвид прищявки).

След известно време сам ще разбереш дали си допадате толкова,колкото си мислил,че можете да си допаднете. И тогава живот и здраве може и си поговорите за нещо повече. Айде успех от мене

Супер фен Аватара на maybelline
    Обръщай й внимание, изслушвай проблемите й, говори за проблемите й (ако тя повдигне въпроса), съчувствай й. Жените се контролират от емоциите си. Действай спрямо емоциите й.

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    При всеки си е индивидуално...
    Еее, примерно деня преди да тръгна с моето момче, той ме спаси на 100%, 1во със суичъра си от замръзване а той горкичкия ми остана с една тениска;2ро бяхме с компанията в най-бутнатия квартал, където се и загубихме, та тях ги зарязахме и ме изпрати с такси до нас...
    просто се дръж, като принца от 21век на всяко момиче и се разтреперват крачетата а понякога и сърчицето...
    Забавно е да правиш невъзможното!

ние момичетата търсим откровенност. кажи и как се чустваш, а ако те е страх да не те отреже или нещо такова не бързай с откровенията, а просто изразявай интереса си към нея, прави и намеци. а понеже повечето момичета, да не кажа сички, сме доста любопитни тя все някога сама ще поиска да разбере дали я харесваш. До тогава просто гледай да събудиш интереса и.

п.п. имаше някаде тука важна тема със съвети прочети я.
    hating you makes me all warm inside : )

Цитирай Първоначално написано от ThedramaQueen
    ние момичетата търсим откровенност. кажи и как се чустваш, а ако те е страх да не те отреже или нещо такова не бързай с откровенията, а просто изразявай интереса си към нея, прави и намеци. а понеже повечето момичета, да не кажа сички, сме доста любопитни тя все някога сама ще поиска да разбере дали я харесваш. До тогава просто гледай да събудиш интереса и.

п.п. имаше някаде тука важна тема със съвети прочети я.

Да, права си за написаното от теб
    Просто трябва да бъда себе си,добър с нея,да и правя комплименти,да бъда уверен в свойте възможности,да говоря хубаво(точно в това ми е проблема защото много заеквам особено когато съм с момиче) и да питам неща за нея
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...a82cae179c01bc
    Разгледах тази тема и тя има много хубави нещата за за взаимоотношенията между мъжете и жените
    Мерси за отговорите от всички ако някой иска да допълни нещо има пълна свобода да го направи

Цитирай Първоначално написано от tuzaro

Само ще кажа ,че за една жена най-важното е да си винаги до нея и да и помагаш с проблемите и
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си