- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво правите когато?... ^^
Пазя абсолютно всичко дори и билетите за влака и едно касметче от кафе в Пловдив близо до халите човек трябва да се научи да живее със спомените а не да се опитва да забрави всичко защото това е невъзможно
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
В момента на раздялата почвам да го меря с тия неща <3
А много е забавно ако ми е подарил преди това нещо голямо и тежко.
Буум.HEADSHOT <3
П.П. Браво за смислената тема ,не го очаквах {}
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
Стоя, гледам си ги и се здухвам на макс ;[
Разделям се с всичко!Незнам от омраза от болка ли от какво,но просто става още по-кофти като такмо забравиш за момент и видиш някое подаръче или снимка и пак се сещаш и т.н.
![]()
![]()
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
никога не бих изхвърлила нещо, което ми е от любим човек, колкото и да ми е гадно ще се опитам да го преживея..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Аз съм такъв човек, че.. един вид искам да помня абсолютно всичко, което е било важно за мен. Пазя всички неща, които ми напомнят за миналото.. каквото и да е то.. Тези неща, които ме натъжават просто прибирам някъде. Но ги пазя.. Искам да помня всеки момент.![]()
Когато видя такива неща се сещам само за хубавите моменти,които съм имала с човека,който ми ги е подарил
и аз така правяПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Listen to Skillet and feel better (:Първоначално написано от FromAutumToAshes
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
И аз такаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Оставям ги в някой шкаф и това е.От време на време ги виждам ,но не ми става гадно
![]()
От бившия играчките и другите неща ги закарах на село. Само един носорог съм оставила тук... в един шкаф.![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Точно!!!Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
УаТ?! Та аз пазя и бележките, които съм си писала с някои..Една огромна торба с бележки си имам И НЕ СИ ГИ ДАВАМ!
Пък камоли да хвърля нещо подарено..
![]()
Nike...
Първоначално написано от m0n4yyy
![]()
ем опитвам се да премахна колкото се може пове4е от тези "дразнители " но по принцип с времето когато забравя дадения 4овек то и тези предмети спират да ми правят впе4атление и да ми навяват спомени.дай си време![]()
I can't stop myself from loving you <3
hayauxuyxyxyxyxyyПървоначално написано от m0n4yyy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
smeeeexxxx
![]()
![]()
ttwa napraoo me ybii ottssekude
![]()
.. ina4e po ttematta :
pazq ssi ne6ttata i 6ttom gi widq sse se6ttam za predi ..
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Е,то не са кой знае какви подаръци.Малки неща,като за спомен.Не правя нищо.Не мисля,че трябва да ги изхвърлям.Ценни са ми.
+1Първоначално написано от taffy
100 години всяка нощ валеше
като бебе ти до мене спеше..
100 години време ни делеше
колко малко ти до мене беше.... ;[
Всичко си пазя. Пък и имам някои адски сладки играчки .. те не са виновни, чее този, който ми ги е подарил е изрод ...
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Човек понякога вижда в предметите,нещо повече от това което са.
На някой му доставят радост.
Но някои и болка,страх и отчаяние и единствения начин да се пребориш с това е да ги приемеш като част от теб.
Ако решиш да ги исхвърлиш,може да те преследва мисълта за тях.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.