- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбация
На 16 год.съм започнах да правя секс когато бях на 15.Искам да попитам дали ВСЕКИДНЕВНАТА мастурбация може да доведе до някакви проблеми?От 13-14 год.мастурбирам всеки ден.
Мисля ,че е момчеПървоначално написано от miminko
(Незнам как момче може да мастурбира с дезодорант и не искам да разбирам
)
--------------------------------------------------------
На 16 си и задаваш въпроси като за 12 годишен...Първоначално написано от 1948CSKA1948
Момче съм не съм момиче![]()
просто питам,понеже видях в един форум,че всекидневната мастурбация може да довете до импотентност и се стреснах...моля не се правете на отворени просто ми отговорете на въпроса.
Не, няма да имаш никакви проблеми. Няма да си импотентен.
Want those sunny days back...
Ей затворения олигофрен ! Първо ти си СУПЕР ПРОСТ ЧОВЕК , който явно е правил секс (напълно безотговорно като задаваш ТОЛКОВА глупави въпроси) ! "Нещо ще ми стане ли ако ...." Предполагам си слагаш и чорап като се ебеш ?Първоначално написано от 1948CSKA1948
![]()
![]()
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
П.С. От мастурбация ВСЕКИДЕН (забележи как си го написал смешчо) може само да ти писне![]()
Бъди спокоен,не си слагам чорапПървоначално написано от Grassh0pper
![]()
Нещо не виждам къде съм написал това...Първоначално написано от Grassh0pper
не съм момче но мисля че няма опасност![]()
![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Изобщо тази тема трябва да се заключи , защото е супер простотия !![]()
![]()
ти фани се дръж малко по-добре вместо да се заяждаш...Първоначално написано от Grassh0pper
по темата:Нищо нема да ти стане най-много да ти омръзне![]()
СМЪРТ ЗА Ц(*КА !
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх.
Абе скрий се бе говедо.Не те ли есрам да говориш така.От ЦСКА са излезли най-добрите бългасрки фурболисти и ЦСКА има най-много успехи в Европа от българските отбори.Левски ходи да играе в Европа ама кога ще има успехите на ЦСКА - НИКОГА ето когаПървоначално написано от axis
![]()
Нищо няма да ти стане спокойно.
"Човека от селото можеш да извадиш, но селото от човека не можеш".
Поне сега съм споекон,че няма опастност от нищо.А колкото до омръзването,1 год не ми омръзна да се самозадоволявамПървоначално написано от Phoen1x
пък сегашната ми приятелка няма как да ми омръзне,правим го всеки ден,понякога по 2 пъти,от 3 месеца е така и не ми писва въобще
![]()
Всеки ден по 2 пъти с нея и отделно мастурбираш? Ти си машина човечеПървоначално написано от 1948CSKA1948
![]()
Want those sunny days back...
Емм..понякога,се случва да пропуснем,кога нямаме време за секс и ми е скучно(пък нискам да и изневерявам щот я харесвам много) и си се самозадоволявамПървоначално написано от Cocoa
![]()
ммм има опастност на твоя малкия приятел да му падне главата.. ако ме разбираш....
Нещо не разбрах...Първоначално написано от Komar
![]()
Съжалявам теПървоначално написано от 1948CSKA1948
ъхъ ..Първоначално написано от sunity06
![]()
![]()
п.с. всеки ден?? wtf??![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3