Защо любовта трябва да е толкова сложна и гадна? Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш? И защо понякога, когато си мислиш, че си го намерил той не отвръща на чувствата ти? Не може ли всеки човек да си има точно 1 определен човек, само за него и този човек като го сренеш и да разбереш, че е той? Да не се налага да търсиш сред 201930 човека, но разбира се когато го срещнеш и той да разбере, че е за теб...Защо не може? ЗАЩО?
еми защо де? и аз това питам, защо когато си мислиш, че си намерил точния човек.. нещо става?
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Колко пъти съм се питал същото, след това намерих човека за себе си.. и глупакът аз, оставих това, което винаги съм търсил, ама ся се осъзнах.![]()
If you told me to cry for you - I could.
If you told me to die for you - I would.
Take a look at my face.
There`s no price I won`t pay
to say these words to you ..
Защото трябва да ни е гадно![]()
--------------------------------------------------------
Айде де не толкова скиптично. и аз прекратих връзка скорон но вече се чувствам много по-добре. Винаги има причина да се усмихваш. Дай го по-весело и ще забравиш за проблемите. Рано или късно ще намериш точния човек =]
Защо любовта трябва да е толкова сложна и гадна?
защото и животът е такъв ... иначе щеше да ни е скучно .. ;д
Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш?
понякога даже не я срещаш и през целия си живот ..
И защо понякога, когато си мислиш, че си го намерил той не отвръща на чувствата ти?
съдба .. късмет .. шанс ... ;д
Не може ли всеки човек да си има точно 1 определен човек, само за него и този човек като го сренеш и да разбереш, че е той? Да не се налага да търсиш сред 201930 човека, но разбира се когато го срещнеш и той да разбере, че е за теб...
ако можеше щеше да е много добре .. и нямаше да ги има тия "филми", в които всеки от нас се е вкарвал ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Защото... тез червени домати кой ги мама разклати.
Защото нямаше да е интересно. И защото болката облагородява хората.
Защо трябва да питаш?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Стига де..я гледайте по-опстимитично на нещата.![]()
Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш? - защото,като срещнеш толкова много фалшиви хора,ще можеш да познаеш '' истинския '' и ще го оцениш,както трябва
За да може като го "намериш" да го оцениш и да се опиташ да го задържиш - което е 100 пъти по-трудно от това да го намериш.
Want those sunny days back...
Аман от песимисти![]()
Кой те излъга... има ли някаква фиксирана бройка хора, с които трябва да си бил, за която не знам?!Защо трябва да се серщаш с 10000 хора преди да намериш този когото търсиш?
Simple and right.Първоначално написано от Python5
I've got no hand in matters worldly, I hardly care at all.
What's going on fails to concern me, cuz I'm locked behind my wall..
Last.FM
защото иначе ще е безинтересноПървоначално написано от unicorn_f
![]()
<N>
ти го правиш доста по сложно от колкото е... емоциите винаги пречат
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
За да може като го "намериш" да го оцениш и да се опиташ да го задържиш - което е 100 пъти по-трудно от това да го намериш.
Want those sunny days back...
Не е така, понякога го намираш бързоНо според мен, твърде много търсите.Оставете се ,този правилен човек да ви намери
![]()
да бе и какво правим ако всички мислят като тебе и само чакат някой да ги намериПървоначално написано от DevilWish
![]()
![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
За да не ни е скучно![]()
nicolepcd
За да питаш и да не знаеш![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
За да ни е тъъъъъпооооо..![]()
А сега сериозно... Ако не видиш кой НЕ е за теб, как ще разбереш кой Е за теб? Хм?
Nike...