- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв сте като личност в училище?
Реших да попитам просто този въпрос, защото ми е любопитно.... надявам се , че темата е оригинална![]()
YoU wAnT mE.. cOmE aNd GeT mE :P
<a></a>
просто обикновена ученичка, нито много шумна, нито пък много тиха..
Не прощавам и за нищо не съжалявам. С високо вдигната глава винаги продължавам. На никой не подражавам и себе си отстоявам. тъпите ку**и не признавам, а големите надувки с надсмешка отминавам!!!
Абсолютно нормална ученолюбива ученичка.![]()
Бях просто ученик. Без да говоря много, гледах да си изкарвам времето в училище по-бързо докато се прибера.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
бях задръстеняк преди, сеа съм някъв отворен, ама другите не ме интересуват, тка че ми е мноо зор за какъв ше ме мислят![]()
пред класа ми винаги се отпускам и понякога даже съм малко лигава -осъзнавам го ,но какво да направя
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Обикновен човек.
"Аз сам си избрах тази съдба, вечната черна овца..."
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Ем.. нова съм.![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
тая година съм нов ученик..иначе миналата си бях популярен в старото даскало
BB BAI BAI AKO NE SYM TI KAZAL CHAO !
Първоначално бях едно добро, нормално момче, но после нещата така се получиха, че добих голяма популярност сред почти всички.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
еми нормална ученичка.никога не съм била особенно популярна![]()
Еми викат ми ходещата енциклопедия или прекръстват уикипедия на мен.И всички идват да ме питат нещо като не им е ясно. Викат ми математически гений, щото те седят и учат по цял ден и внимават като луди в часовете и изкарват едвам 5-ци, а аз спя в часовете, я реша някоя задача у дома, я не, а на тестовете и за срок съм нямал по-малко от 6+. Просто математиката ми е елементарна. И освен това се разбирам с всички много добре.
![]()
П.П.: Не уча в българско училище.![]()
Нормален ученик... нито уча мн, нито уча малко... нито ме плюят (във всякакъв смисъл), нито аз ги плюя![]()
Първоначално написано от cookie_master
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
А къде учиш?Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
хаха лицето което забавлява всички .. което е един от главните за почти сяква простутия направена в дск .. бих казала популярна![]()
и все пак имах добър успех
![]()
ем сега съм нова ..![]()
![]()
а в старото училище сяя нормална и ученолюбива бях .. ии малко или много популярна![]()
![]()
Нормален ученик..поведението ми понякога е отвратително, но почти винаги съм имал хубави оценки![]()
![]()
![]()
Вафла..
общо взето почти всяка простотия в даскало минава покрай мен...и смея да твърдя че съм полулярен......аз учене няма какво да кажа,без да уча по малко от 5 не вадя,предимно имам 6ци.
Умният, готиният и най-големият веселяк - това съм аз на училище![]()
Audio ergo sum
двойкар бате