.

Виж резултатите на анкетата: Какъв сте като личност в училище?

Гласували
256. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • подиграван

8 3,13%
  • просто ученик

117 45,70%
  • зубар

3 1,17%
  • ученолюбив

20 7,81%
  • популярен

48 18,75%
  • нов ученик

48 18,75%
  • двойкар

5 1,95%
  • често посещаващ директорката

7 2,73%
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 85
    Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Популярна съм до някъде ... миналата година посетих директорката 10тина пъти не че се гордея от себе си ама тва е друг въпрос
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Нормална ученичка... уча, пиша си домашните, внимавам в час, имам висок успех, бла-бла.
    Не подсказвам на контролни, работя си сама, което е разбираемо, предвид, че съм се парила жестоко заради това. Евентуално този факт изнервя останалите, но не ме вълнува особено...
    Никога не съм била популярна, въпреки че тази година се знаех с повече хора по коридорите, отколкото всяка друга, иначе си общувах и познавах само тези от класа.
    Тази година и следващите вероятно ще познавам повече хора, просто така се случи напоследък, но въобще не желая да съм център на внимание, мразя това.
    Впрочем, както каза Жоро, и моята дума винаги се е чувала (и в повечето случаи слушала); вероятно това не се харесва на.. широката общественост ;д, но съм свикнала да се изказвам и да имам мнение по всички въпроси (буквално), така че..
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    постоянно смеещ се.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

ходя сао за да присъствам
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    еми нормална ученичка.никога не съм била особенно популярна
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Град
    On the Court...
    ...който понякога пропуска часове да играе баскет

Супер фен Аватара на Glamour92
    Нормална ученичка...с много отсъствия

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Tих, кротък, послушен. При директорка не съм ходил. За 4 години в гимназията имам 2 забележки.
    Не мисля, че там е мястото да си показвам магариите просто
    Jebem te u usta, jebem te u oko

наркомана на школото хаха

Фен Аватара на DoYouLoveMe
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от boJestveN
    тая година съм нов ученик..иначе миналата си бях популярен в старото даскало
    +1

Цитирай Първоначално написано от GbSy
    Нормална ученичка... уча, пиша си домашните, внимавам в час, имам висок успех, бла-бла.
    Не подсказвам на контролни, работя си сама, което е разбираемо, предвид, че съм се парила жестоко заради това. Евентуално този факт изнервя останалите, но не ме вълнува особено...
    Никога не съм била популярна, въпреки че тази година се знаех с повече хора по коридорите, отколкото всяка друга, иначе си общувах и познавах само тези от класа.
    Тази година и следващите вероятно ще познавам повече хора, просто така се случи напоследък, но въобще не желая да съм център на внимание, мразя това.
    Впрочем, както каза Жоро, и моята дума винаги се е чувала (и в повечето случаи слушала); вероятно това не се харесва на.. широката общественост ;д, но съм свикнала да се изказвам и да имам мнение по всички въпроси (буквално), така че..
    много си зле

Просто ученик

Цитирай Първоначално написано от DeteNaDiavola
    просто обикновена ученичка, нито много шумна, нито пък много тиха..
    +1

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Еми викат ми ходещата енциклопедия или прекръстват уикипедия на мен. И всички идват да ме питат нещо като не им е ясно. Викат ми математически гений, щото те седят и учат по цял ден и внимават като луди в часовете и изкарват едвам 5-ци, а аз спя в часовете, я реша някоя задача у дома, я не, а на тестовете и за срок съм нямал по-малко от 6+. Просто математиката ми е елементарна. И освен това се разбирам с всички много добре.

П.П.: Не уча в българско училище.
    Аз съм нещо като тебе... само дето по математика не съм баш гений. Шестици получавам все, ама на олимпиада не съм изкарвала мноооого високи резултати. мързи ме да решавам задачи, ама ми върви доста. (:
    Интересното е, че и на мене ми викат точно "ходеща енциклопедия". Все пак не е толкова грубо, колкото зубър.

В никакъв случай не съм зубър. В дневния ми план за учене вкъщи не включвам повече от 150-180 минути. Така ме домързява понякога... А и все пак спортувам бая. И между другото, много хора са ми казвали, че след средното училище (гимназията) успяват онези хора, които не са прекарвали цял ден, заровили носове в книгите.

Мислех да се гласувам като "популярен ученик", но като се замисля... 210 човека сме във випуска и освен класа си, от наборите си познавам точно... 11 човека. Засега не мога да се оприлича точно на някой тип от анкетата, ако размисля, ще гласувам.

Град
    Sofia

Re: Какъв сте като личност в училище?

Ами , често нови учители ме мислят за издънка и посредствен..
    В крайна сметка , винаги им доказвам обратното.Това , че не съм човек който минава по лесния начин като им се мазни не значи , че трябва да ставам като техните любители. ^^

Цитирай Първоначално написано от shizophrenizm
    Цитирай Първоначално написано от GbSy
    много си зле
    О,да..
    толкова е зле,че нямам думи.
    Как може да има такъв човек на тоя свят не знам...

ТИ ТЪП ЛИ СИ?

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Еми викат ми ходещата енциклопедия или прекръстват уикипедия на мен. И всички идват да ме питат нещо като не им е ясно. Викат ми математически гений, щото те седят и учат по цял ден и внимават като луди в часовете и изкарват едвам 5-ци, а аз спя в часовете, я реша някоя задача у дома, я не, а на тестовете и за срок съм нямал по-малко от 6+. Просто математиката ми е елементарна. И освен това се разбирам с всички много добре.

Аз съм нещо като тебе... само дето по математика не съм баш гений. Шестици получавам все, ама на олимпиада не съм изкарвала мноооого високи резултати. мързи ме да решавам задачи, ама ми върви доста. (:
    Интересното е, че и на мене ми викат точно "ходеща енциклопедия". Все пак не е толкова грубо, колкото зубър.

В никакъв случай не съм зубър. В дневния ми план за учене вкъщи не включвам повече от 150-180 минути. Така ме домързява понякога... А и все пак спортувам бая. И между другото, много хора са ми казвали, че след средното училище (гимназията) успяват онези хора, които не са прекарвали цял ден, заровили носове в книгите.

Мислех да се гласувам като "популярен ученик", но като се замисля... 210 човека сме във випуска и освен класа си, от наборите си познавам точно... 11 човека. Засега не мога да се оприлича точно на някой тип от анкетата, ако размисля, ще гласувам.

Аз не уча всеки ден, а когато го правя не уча повече от 30мин. и изкарвам все хубави оценки :Р
    Audio ergo sum

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart

Аз не уча всеки ден, а когато го правя не уча повече от 30мин. и изкарвам все хубави оценки :Р
    Имаме домашни всеки ден; по английски есета, задачи по математика, ако имаме литература имаме и винаги някъв въпрос за анализ или направо съчинение... 9 клас съм и нз как ще процедирам сега. 8 клас не пипнах учебник, защото знаех английския прекрасно сравнение с другите. 7 клас учех по около 2-2 и половина часа заедно с разказвателни, частните уроци, математика, български, СИП-ове и всеки ден четох книга... Това са ми минутите. ОСвен това докато уча гледам тв.
    Не знам каква паралелка си че да ти стигат 30 мин.

Икономист съм, но и факта, че съм си умен, помага
    Audio ergo sum

Супер фен Аватара на diksi
    Сега съм в златната среда хем популярна, хем ученолюбива! Ще видиме по-натам

От целият този избор най - близко до мене е `популярен` , макар , че е доста силно изказване.Нещо м/у `популярен` и `просто ученик` съм аз ,,

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    От всичко по малко съм аз - на моменти идиот на моменти слушам на моменти се лигавя...
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Абсолютно нормална ученичка. Не съм нито прекалено тиха, нито прекалено шумна.
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Икономист съм, но и факта, че съм си умен, помага
    Това студент ли трябва да означава?
    Иначе аз именно икономика бих искала да следвам... Другите предмети просто от дълг ги уча.

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    аутсайдер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си