- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Електронна карта
Искам да ви попитам за колко време се издава електронна карта за градски транспорт, защото доколкото знам вече няма от хартиените.
На мен ми я извадиха на място.
За 5 минутки. (:
(Трабва да си носиш една снимка.)
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
И аз така четох ама нещо не ми се вярваше.
Мерси за бързия отговор.
Моля.![]()
![]()
![]()
.....
Как така нямало хартиени... чек че нещо не разбрах...Последната която си извадих си е най-обикновена... слагат ми снимката на едно листче, драскат ми името, отгоре нещо като найлонова подвързия, слагат в една машинка и я греят там.
![]()
хуахуахуаа.. добре че не живея в София![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
наистина?Първоначално написано от justt
аз когато си извадих мойта чаках една седмица
![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Еми.. и аз така си мислех.
Обаче като дадохме там някъв лист с информация и снимката, жената каза да изчакаме.
Ии.. така след 5 минути имах карта.![]()
![]()
![]()
.....
Да, на място ти я издават. И аз като ходих за 15мин беше готова.![]()
А какви пари е ученическата?![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
не мога да помогна,ама дано и на теб ти я издадат бързо ;дд![]()
Не е нужно , на мен ми свалиха снимката от личната карта .Първоначално написано от justt
Става на място за 5 - 10 мин .
Цената е 17 на месец за цялата градска за ученик![]()
първоначално 19 лв понеже ти зимат 2 лв и за пластмасатиятаПървоначално написано от Vincitore
![]()
Е да деАз казвам принципно . Но тези 2 лева за пластмасата са суупер важни
![]()
наистина ли е 19 лв.![]()
.аз миналата година за тая ламинираната за цялата градска мрежа дадох 51 лв
![]()
.А за колко време е тази електроната?
Нормалните цени са си , разликата е че картата не е хартиена ами електронна. Зарежда се който за колко иска . 19 е само първоначално с 2 - та лв . за картата - иначе пак си е 17![]()
Дала си 51 лв., демек за три месеца.Първоначално написано от cookie_master
17 лева е за един месец (за всички линии). (:
![]()
![]()
.....
Ами до колкото знам, един фр като тръгна да си вади такава карта електронна носеше няква декларация и снимкаиначе тея електронни карти не виждам смисъл от тях, кво им пречат обикновенните
![]()
"You were deceived"
^ Под "всички линии" се включва и метрото, как ще стане номера с ламинираната карта в метрото?
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Има място където да я доближиш и ти я зачита - и те пуска да минешПървоначално написано от rauwkost
![]()
В метрото става само с електронни, как ще ти засекът ламинирана хартийка.Първоначално написано от Vincitore
Иначе аз днеска си извадих, за 5 минуки стана само че чаках 1 час на опашката. Трябва да се попълни една декларация лична карта бележник/студентска книжка и снимка(само я сканират и после я връщат).
Зачита ламинираната или електронната? Май нещо се бъркаш, няма как да ти отчете ламинираната.Първоначално написано от Vincitore
![]()
Не се бъркам - Електронната се отчита .
Ламинираната си я показваш само и те те пускат .
За да не стават измами. Когато изтече срока на електронната карта, спира да отчита ...Първоначално написано от Luci
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!