- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С каква прическа ще сте на 15-ти ?
и аз нзПървоначално написано от falshiwata
на фриз ще ходя
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
ами просто ще си изправя косата и това е![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
аз ще съм като всеки пък като излизам с обем ама ще го с вафлички в корените и после тупирваш и дърши поне на мен около седмица ,а и задължително лък![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
^ цяла седмица не си миеш косата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от EritYy
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
Разбира се, заповядай - http://forum.bg-mamma.com/index.php?topic=407432.135 тук съм пуснала снимкиПървоначално написано от bubinkaa
![]()
мнооого яко е станало!
но според мен не си заслужава толкова време
освен,ако не е супер супер специалния случай..
хахаха, и аз т'ва си помислихПървоначално написано от POLLINA
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
еми да при положение ,че косата ми е в перфектно състояние цяла семдица не я мия ,защото не е мазна все едно съм я измила преди час ,но минели седмици започва да се омъзнява и тогава се мия няма смисал да го праветие през два дена така косата ви започва да се омъзнява по-лесноПървоначално написано от POLLINA
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
косата ти е станала супер \Първоначално написано от taamara
/
П.П исках ти снимка за да видя ква е разликара-от машата за 40 лева и за 200 и да ти кажа не намирам голяма разлика...![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
дааа, чакай малко, ти колко седмици не я миеш :ДПървоначално написано от galu6a
![]()
Първоначално написано от smiirnoff
офф вие не разбирате ли ,че косата ми е хубава и не се омазнява бързо,нямам пърхот,мека и лъскава е няма смисал ,когато косата ми е чиста да я мия затова 50 % от пишете теми "имам пърхот"
"косото ми се омазнява" и т.н.
bubinkaa , така е няма разлика - освен в покритието, моята от 40 лв. е с обикновено метално покритие, а тази от 200 е с турмалиново ..ала бала..някви защити там и такаиначе е ефекта е същия, моята многооо бързо загрява и съм супер доволна от нея
П.С. Вече си правя косата за 2 часане 3 и половина, хаха ..
![]()
^ .. ама аз не те питам к'ва ти е косата, а колко често я миеш .. ?!
щото нали се сещаш, че като я правиш/изправяш с преса и ако си правиш и обем, няма значение мазна ли е или не , тя трябва да се мие по не на 3-4 дена, не само заради косъма, но и заради кожата на главата
ти к'во си мислиш .. че като не ти е мазна косата не е замърсена .. като излизаш навън всичкия прах отива в косата ти и става на лайно, дори и да не го виждаш ..
.. ама ти все пак можеш да прайш к'вото си искаш с косата си ..
аз ти казвам за добро, ако я правиш на преса да се мие по - често .. т'ва все пак е обем, по - лесно за замърсява и т.н ..
@_@
Чаакайте малко, тя е написала ПОНЕ седмица! (wait)
Ебати мърлите... Има една такава в даскало, със седмици не се къпе и и викаме Миризливата.![]()
Ох, зарежете... Аз не знам с каква прическа ще бъде... сигурна праваМислех за къдрава или чуплива, но ще видим...
ще си вдигна бретона с фибичка![]()
http://puxchoceluvcho.aha.bg/photo.php?show=4 -ако може да не гледате идиотската физиономия..![]()
Ама нищо специално де..аз всеки ден почти си ходя така..
Zdraveite momicheta,daite nqkakvi suveti za kudrava kosa..az nqma da si prava pricheska za 15tiprosto mi e interesno da vidq pricheski za takava kosa..pisha tuk,zashtoto ne mi se puska nova tema :P
Вече съжаляваш?-Късно е!Още ме желаеш?-Късно е!Искаш да си с мен?-Късно е!За тебе няма нощ и ден?-Кофти факт!Аз не прощавам!..И най-добрите грешат, но аз прошка не давам!И аз греша, но на мен ми се прощава.Защо ли?..Защото го заслужавам!!!
Моля ви дайте идеи за коса малко под раменете, чуплива, стъпаловидна. Трябва ми някаква прическа... а няма смисъл да пускам нова тема. По нататък ако мога ще пусна снимки... Моля ви помагайте...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Олеее аз още не знам с какво ще се обличам,, Ужассс !!!
На 15 ще се излагаме пред зайците.. Вероятно ще ида до фризьорката да ми направи от прочутите `ретро вълни` , защото адски много ми харесва идеята ..
Иначе за твоята коса може да се направи всичко , накъдри я или пък я изправи , или пък може да я сплетеш , обем може , абе всичко стига фантазия и мерак да имаш !
![]()
като се събудя в 9 без 5, ще хукна без да съм се сресала
аз вече съм си с постоянна прическа като с тази на аватара ми и много и се кефя![]()
![]()
![]()