Хора не мога да рзабера защо все критикувате. Момичето е решило да се прави прическа и ви иска съвет, а вие само "за кво ми е прическа за 15-ти", " омг вие още ли си правите прически" и т.н. Ми като иска да си прави прически. И аз ще си прая прически - няма да излезна пред цялото даскало както съм се събудила сутринта да им рецитирам и т.н. Плюс това тя няма да ходи само на откриването до колкото разбрах. Просто дайте съвет или изобщо не пишете коментар. Както и да е и аз се чудя каква прическа да си правя. Тъй като съмс две леви ръце предпочитам да отида на фризьор отколкото да се мъча два часа, което означава, че трябва да стана около 5часа, което не ме устройво. Аз мислех да и кажа да ме направи с маша, но косата ми е много тежка и изобщо няма да издържи цял ден ( тъй като трябва да се правя на 14-ти). Ти обаче можеш да си направиш страхотни къдрици ако вечерта си навлажниш косата и я сплетеш на плитки. Цяла вечер остани така и на сутринта само ги разплити. Само трябва косата ти да е много хубаво сресана преди да забочнеш да се плетеш. Дано съм помогнала

.