.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59

Тема: psy trance

psy trance

Някой ако има psy trance на копма моля да пише
    phah

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    имам и ?
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    по торентите няма ли?

мерси че сподели музикалните си влечения

ам не аре някой да прати нещо готино
    phah

омг

е тука има радио http://www.goatranceradio.com/ и ако не се лъжа като си го пуснеш през ампа и ти пише името на песничката и полсе си тарсиж.
    аз се кефа на Asura и Khetzal щом търсиш тва ще ти хареса... дай рипорт после...

а и та в тва сайтче си пише е виж... http://schizoid.in/playlist.html там му даваш на плейлист и такам...

wtff ?

И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !

Голям фен Аватара на JUSTDNB
    Град
    Sofia
    e ti pa sqka sedmica si v razlichen stil be
    Цитирай Първоначално написано от angellove
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

Цитирай Първоначално написано от JUSTDNB
    това лошо ли е??? не харесваш музикални помиари ли??

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    за кво да тръбиш,че харесваш суупер мноо някъв стил,че си страшно зарибен и след тва след 3 дена да е някъв друг - тва е несериозно,се 1 че си деzориентиран в музикaта,може дa слушаш много неща,но не претендираш,че се кефиш само на едно тогава,нали??
    Абе що няма тема "Скочих без бънджи от една скала. В момента падам. Ще ми стане ли нещо???"

За мен ли стаа въпрос ? И кво бе братле лала разликата е че има ограничения при някои които ги правят банални
    phah

Град
    Sofia
    Не се заяждам с тебе,ама не те разбрах нещо..

за кво да тръбиш,че харесваш суупер мноо някъв стил,че си страшно зарибен и след тва след 3 дена да е някъв друг - тва е несериозно,се 1 че си деzориентиран в музикaта,може дa слушаш много неща,но не претендираш,че се кефиш само на едно тогава,нали??
    гледай са. Примерно ти се кефиш адски на дръма обаче отиваш някъде и чуваш дигитален хардкор който адски те изкеффа и питаш някой къв е стилът и ти казват после започвш да търсиш нали така??
    преди много слушах хипхоп адски се кефих... после след като чух габбата и умрях... и тва не ми пречи аз съм адски зарибена в същото време и по бетовен нали така? не трябва да се ограничаваме само до дръма..

Град
    Sofia
    ехааа,кой е казал,че съм се ограничила само до дръма

Аз казах,че също съм слушала и слушам и друго но има електронно и електронно - тва не значи,че са близки и просто на мен лично ми е странно - мое мнение,не упреквам никoй,само питам

а между другото аз слушам и gabba i hardstyle,но това е само защото сам намерила нещо общо в тея стилове,което да ме привлича у тях..

Аз казах,че също съм слушала и слушам и друго но има електронно и електронно - тва не значи,че са близки и просто на мен лично ми е странно - мое мнение,не упреквам никoй,само питам

а между другото аз слушам и gabba i hardstyle,но това е само защото сам намерила нещо общо в тея стилове,което да ме привлича у тях..
    Не бе не съм казала че си се ограничила само до дръма. Давах примери... НЕ се обиждай. Са точно слушам The Panacea @ Xprmntl silo 10 8 2007 мн яку сетче ) поздрав! И мн се кефа и аз на хардстайла но упитвайте и с нова музика колкото повече толкова повече!!! Слушайте сичко лелелеле мн якооооо в тая част размазваааа 107ма мин аааа лудницата.... Таа забравих за кво говоря мн якоооо.....

Аааа слушайте сичко което ви кефи без да ви е срам!!! И нне се водете по акъла на приятелите ви! Ако ви кефи чалга слушайте я ако кефите нещо а приятелите ви не слушайте го!!! Това сте си ви слушайте музикаааа!!!! Мн музикааа само музикааа велико изобретение МУЗИКА!!!!!! ЕВАЛА НА МУЗИКАТА !!!

ХАхахА сложно ми е да ви чета всичко е такаааа монитора ми се клати навсички посоки разберете мееее ахахаха
    Лудница
    phah

Град
    Sofia

Не бе не съм казала че си се ограничила само до дръма. Давах примери... НЕ се обиждай. Са точно слушам The Panacea @ Xprmntl silo 10 8 2007 мн яку сетче ) поздрав! И мн се кефа и аз на хардстайла но упитвайте и с нова музика колкото повече толкова повече!!! Слушайте сичко лелелеле мн якооооо в тая част размазваааа 107ма мин аааа лудницата.... Таа забравих за кво говоря мн якоооо.....

Аааа слушайте сичко което ви кефи без да ви е срам!!! И нне се водете по акъла на приятелите ви! Ако ви кефи чалга слушайте я ако кефите нещо а приятелите ви не слушайте го!!! Това сте си ви слушайте музикаааа!!!! Мн музикааа само музикааа велико изобретение МУЗИКА!!!!!! ЕВАЛА НА МУЗИКАТА !!!
    Ааа дам,тва за воденето по акъла на приятелите е хубав съвет,но не към правилния човек,защото повярвай ми,аз сама се зариbuх по дръма и с течение на времето започнах,да се итересувам не само от музиката,но и от произхода и и тн,и тн.. мойте фрz всъщност не понасят тази музика

Мерси за поздрава (хубав избор) - пз - Spor-Ignition

Лудницааааа Вие сте луди и аз не се учудвам Ненормално е да търсиш нормални
    phah

Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Лудницааааа Вие сте луди и аз не се учудвам Ненормално е да търсиш нормални
    намери ли си транса беее лелееее тряя да чуеш това на ти линк и поздрав е са го качих земай!!! http://search.data.bg/ready/e852a7f4...15a471628cfb50

Poludqvam to4no w momentaa

абеее няма ли да има скоро някакво разбиващо партииииииии полудявам не съм ходила на яко парти от 3 години... имаше някво мощно техно марти в ЕС-ПИ-ЕС-а (RIP )

Град
    Sofia
    мога да ти кажа само дръм

Ми братлееее на 15ти сеп яко хардкор !!!! The Box ако не се лъжа Са съм забила на някъв хопец въпреки че тяма как да забиииеш на хопец хаха
    phah

хардкор става! хоп кога??/казвайте!! а това да бокс кво е диско клубче? кво от колко часът е колко е входа казвайте плс

и дръма кога, но искам нещо като от сетчето нещо по-тежко... последните дръм партита бяха гадни искам нещо размазващо...

Слушай са слешай са слушай са
    club The Box 15ти почва 8 enter 7 точки :]]] Аа хопеца дъни у нас братлееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееее еееееееее
    phah

ше хойш лии дали ще е яко???

ШЕ ХОДЯ ШЕ Е ЛУДНИЦА !!
    phah

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си