- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя ...
Добър вечер на всички ... !От една страна искам просто да изкажа това което чувствам ... ,но искам и да чуя някакви коментари от ваша страна ... за това как вие бихте постъпили ...
Лятото ... м да това лято хубаво , приятно а колко болка носи на много от нас ... Отидох на село при бабами и да се видя с приятелите ми в период от 1 месец .. излизах със познати хора от компанията на моите две приятелки с тях се събирах и предното лято , но този път беше по различно имаше едно ново момче в компанията ми ... хареса ми , но само го гледах ... след два три дни почнахме да си поотронваме по някое изречение ии веднъж говоря с някой и обръщам поглед към него и гледам приятелката ми седнала в него смисъл той се разкрачил и тя се облегнала в него ... нищо не казах .. и нямаше какво имах някакви умерени симпатии ... ,но нищо повече с всеки изминал ден нещата между тях се задълбочаваха , но и мойте чувства към него ... стоях и гледах как прегръщаше и целуваше нея ... мълчах си ... питах я дали го харесва и тя каза , че и е симпатичен ,но нищо повече ... през това време го лъжеше и му казваше " имам гости ... прибирам се ... " и ходеше и се ебеше с две други момчета ... беше ми доста гадно , че го лъжеше ии , че и аз бях в тази цялата история ... мълчах си .. нямах смелост да му го кажа ... Преди 2-3 седмици вече се бях прибрала от там ... той е разбрал , че тя е имала нещо с трето момче ... остави я ... ии почнахме да си пишем ... и тя е разбрала и и стана доста тъпо и аз и казах , че съм го харесвала и лятото и тя ми каза " ЗНАМ " моляя ? значи ти знаеш , че го харесвам ... мълчиш сии .. ти не го харесваш ходиш се ебеш със още двама ако не и трима ... ии ме гледаш колко ми е гадно .. това приятелска постъпка ли е според вас ...чувствам се ужасно .. и най-гадното е , че сега тя се прави на жертва , че съм и забила нож в гърба какъв нож бе мила ... започнах да се занимавам с него след като разбра каква стока си ... и просто не знам .. мислех да го помоля да се сдобрят , но защо .. , за да продължи да го лъже ... , а и той вече каза , че го е изгубела .. , а и не разбирам защо да го правя ... нима тя го направи за мен ... при положение , че нямаше никакви чувства към него и спокойно можеше да не го забърква така ... а аз като имам и сега ще го оставям ,за да е доволна тя ... в живота нищо не съм получила ето така .. на готово .. защо тя да го получава ...
ще кажете , че е можело нищо да не стане между нас лятото ... не щяло е да стане ако тя не му са е натискала в ръцете .. сега ми каза , че е имал симпатии ... но ляото го оставете кажете какво бихте направили сега ако бяхте на мое място ..
Като за начало си намери нови приятели .. и продължавай,да подържаш връзка с момчето,друго не знам какво да ти кажа.
Хубаво е, че си знаеш интереса. Ама това е само половината, другата половина е и да го гониш. Е*и я тая никаква приятелка не ти е. Като цяло няма такова понятие като приятели за мен, щото в даден момент всеки те прецаква(но това е мое мнение). Ако наистина го харесваш(а защо не и нещо повече от харесване) не го изпузкай просто да може тя да "живее" както ти каза. Това е от мен. Успех (:
Мисля,че заради това прецакано лято трябва да отрежеш "приятелката си" и да потдържаш по-чести контакти с въпросното момче. Обаче става кофти,ако той рабере,че си знаела за приятелката ти и не си му казала.
![]()
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
м аз му казах за двамата ... вече като беше разбрал за третия .. малко гадно му стана , но го прие ... и като са скараха ... и тя му каза " Цяло лято ме гледаше в очите и ме лъжеше , че ме харесваш , а си харесвал нея " ии той и каза " А ти като годеше се ебеше с другите как ти беше не ме ли лъжеше " и тя повече не му писа може би си мисли , че аз съм му казала , ноо това не ме интересуваПървоначално написано от pwnage
![]()
щях да си продължа свалките с даденото мом4е.а моми4ето-не ти е истинска приятелка
I can't stop myself from loving you <3
Нищо не прави. Те нещата сами са се подредили доста добре тей като гледам.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ми ти кат си го харесала що не му каза, а чакаш?? Нямаш право в началото да и се сърдиш, който е по нахален той пробива, иначе за другите работи си права.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Батка, няма право да й се сърди, при условие, че "приятелката" не е знаела, че тя го харесва. В случай, че е знаела... това си е тъпа, к*рвенска постъпка.Първоначално написано от tuzaro
ем момичето е било по настоятелно и се е уредило, авторката като е мудна и срамежлива кво да правим.
Е, аз съм съгласна, че бързия винаги побеждава. Но в случая става въпрос по-скоро за приятелството. Ако приятелката не си е падала толкова по момчето, ходила е и с други и е знаела, че авторката го харесва... защо е трябвало изобщо да го оплита? Да ме пази Господ от такива приятелки...Първоначално написано от tuzaro
ем има ги и такива![]()
зае*и я тая "приятелка" прекъсни връзка с нея, оставия да си мрънка нали тя си е виновна за положението в което е изпаднала. пък на момчето му се наслъждавай до когато можеш.
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been