.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

Hybrid View

От разстояние

Имали ли сте връзка от разстояние?
    Продължи ли въпреки километрите между вас..ии ако как успяхте да останете заедно?Смятате ли че една такава връзка може да оцелее?
    Вие сте..

Мега фен
    Град
    <3
    Това е абсолютна глупост.

Когато обичаш някого искаш да го прегръщаш,целуваш,да получаваш и даваш внимание,да споделяш с него...а в труден момент къде ще е той,за да те подкрепи и прегърне?
    Не става така.

Преди си писах година и нещо с едно момче (не се бяхме и виждали и чували) ама инече голямата любов оО ЛЕЛЕ КОЛКО ГЛУПАВА СЪМ БИЛА тогава и колко много ревах,заради човек,който не съм виждала.

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ! Оо
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Не съм имала и се надявам никога да нямам.Мисълта,че няма да мога да го видя когато си поискам е ужасяваща.

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    ИмаХ и няма да повторя .Не казвам , че бях глупава , защото никога няма да съжалявам за това .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Супер фен Аватара на Di
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    ИмаХ и няма да повторя .Не казвам , че бях глупава , защото никога няма да съжалявам за това .
    не се изказвай неподготвен,прасе

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Не съм имала и се надявам никога да нямам.Мисълта,че няма да мога да го видя когато си поискам е ужасяваща.
    точно...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Това е абсолютна глупост.

Когато обичаш някого искаш да го прегръщаш,целуваш,да получаваш и даваш внимание,да споделяш с него...а в труден момент къде ще е той,за да те подкрепи и прегърне?
    Не става така.

Преди си писах година и нещо с едно момче (не се бяхме и виждали и чували) ама инече голямата любов оО ЛЕЛЕ КОЛКО ГЛУПАВА СЪМ БИЛА тогава и колко много ревах,заради човек,който не съм виждала.

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ! Оо
    Ех да,но тук обстоятелствата са по - различни и е наложително момчето да замине....

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    че аз още имам връзка от разтояние ама е малко тайна, така че не и казвайте. Ние с Моника Белучи сме гажета майна, ама пазете тайната моля ви.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

еми ако ще заминава за винаги няма смисъл но ако е з амалко и любовта ви е достатачно силна защо не

Цитирай Първоначално написано от fasta4e
    еми ако ще заминава за винаги няма смисъл но ако е з амалко и любовта ви е достатачно силна защо не
    4 години как ти се виждат

Град
    България
    Ако си имал връзка с даден човек примерно 1 2 години и се наложи да сте на разстояние 4 5 6 месеца може и да оцелее, но всичко друго е пълна измислица въпреки, че винаги има изключения

абе това е като да си биеш чикия без ръце...или свирка да ти праат с вентилатор... пълната простотия... ако е за 1-2 месеца е така...ок заминал човека ще се върне...ама некви аз те обичам ти си моето всичко ама видел съм ти мутрата веднъж и вече не мога без тебе...нищо че живееш на майка си у личните части.... ITs total Phail!
    Кото стаа нека стаа.
    Скиперзорс: the.riot.against
    (моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)

Да (и на трите въпроса).

pi4 kazvam ti ot opit moje da si vluben v 1 4ovek mnogo silno da si dava6 jivota za nego ama kilometrite sa si kilometri v 1 daden moment ediniq se izpuska i vsi4ko e do tam ako ti e takyf sly4eq ne probvai otreji q/go kaji mu 4e ne isak6 da ste zaedno daje i vytre6no da pla4e6 i da te boli pove4e ot vsi4ko taka 6te e nai-dobre (li4en opit)

Супер фен Аватара на Amateur
    Имал съм ама не на много голямо разстояние продължи година и малко!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не съм имала ии не мисля, че би имала бъдеще .. или ако има ще трябват доста усилия от двете страни ...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ми имал съм - нито една от всички не прилючи добре.

В твоя случай - уточни колко веме няма да го има твоя човек, за да ти кажем. Разберете се примерно кой какво може да прави, ако е за по дълго време.

А иначе 4 гдини не са малко, така че съм повече от сигурен че ще си намерите решение.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ми имал съм - нито една от всички не прилючи добре.

В твоя случай - уточни колко веме няма да го има твоя човек, за да ти кажем. Разберете се примерно кой какво може да прави, ако е за по дълго време.

А иначе 4 гдини не са малко, така че съм повече от сигурен че ще си намерите решение.
    Ми и аз съм имала.
    valdesbg, ти най-добре знаеш как приключи - видя снимките
    Иначе към авторката... всичко зависи от възрастта ви, комуникацията между вас и компромисите, на които сте готови.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Иначе към авторката... всичко зависи от възрастта ви, комуникацията между вас и компромисите, на които сте готови.
    Марина - видях ги, много красива булка си.

А иначе - ей това е изречението. Нещо подобно исках да кажа и аз. Все пак хората са заедно от 4 години. Предполагам че са на около 18-22 в тая възрастова граница. Така че ще намерят зряло решение.

Личното ми мнение е че връзките от разстояние не са за предпочитане. Просто защото е глупаво човек да въздиша по интернет любов, при положение че може да си намери реална такава в неговия град.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Личното ми мнение е че връзките от разстояние не са за предпочитане. Просто защото е глупаво човек да въздиша по интернет любов, при положение че може да си намери реална такава в неговия град.
    Не са за предпочитане, да. Но не са невъзможни. Напротив, с повече желание, далече може да се стигне. Наистина, казвам ви го от личен опит.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Не става така.
    А когато наистина обичаш някого, не някое МиЛууУУу за месец-два, си готов да имаш връзка от разстояние.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    В мислите на хората
    Лейди - никъде не съм казал че са невъзможни.

Просто ги смятам за прекалено условни и /почти/безперспективни

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Аз съм за защо не ако има любов между двамата и държат един на друг. Пък да и аз съм имал връзка на 400км и приключи зле но може да се даде втори шанс . Така че аз нямам нищо против познавам хора които са далече и се обичат много и са заедно една година вече

Оффф..цяло нощ не спах,плаках много се вълнувах..днес сутринта му звъннах да се сбогуваме /нямах възможност да отида/ а той..затвори...
    Още по - тъпо ми стана,уж като се видяхме последно каза че ще се чуваме,ще си пишем и като си идва ще се виждаме а сега...?
    Сигурно няма да звънна пак..

Град
    В мислите на хората
    Въй...4 годинки май са били на вятъра...

Авторке я кажи на по колко сте, да не гадая тука.

Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си