- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- От разстояние
Имали ли сте връзка от разстояние?
Продължи ли въпреки километрите между вас..ии ако как успяхте да останете заедно?Смятате ли че една такава връзка може да оцелее?
Вие сте..![]()
Това е абсолютна глупост.
Когато обичаш някого искаш да го прегръщаш,целуваш,да получаваш и даваш внимание,да споделяш с него...а в труден момент къде ще е той,за да те подкрепи и прегърне?
Не става така.
Преди си писах година и нещо с едно момче (не се бяхме и виждали и чували) ама инече голямата любов оО ЛЕЛЕ КОЛКО ГЛУПАВА СЪМ БИЛА тогава и колко много ревах,заради човек,който не съм виждала.
НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТАКИВА ГЛУПОСТИ! Оо
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ИмаХ и няма да повторя .Не казвам , че бях глупава , защото никога няма да съжалявам за това .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Първоначално написано от Lyubeto
не се изказвай неподготвен,прасе
точно...Първоначално написано от lipstik
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ех да,но тук обстоятелствата са по - различни и е наложително момчето да замине....Първоначално написано от ShtrudeL
че аз още имам връзка от разтояние ама е малко тайна, така че не и казвайте. Ние с Моника Белучи сме гажета майна, ама пазете тайната моля ви.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
4 години как ти се виждатПървоначално написано от fasta4e
![]()
Ако си имал връзка с даден човек примерно 1 2 години и се наложи да сте на разстояние 4 5 6 месеца може и да оцелее, но всичко друго е пълна измислицавъпреки, че винаги има изключения
![]()
абе това е като да си биеш чикия без ръце...или свирка да ти праат с вентилатор... пълната простотия... ако е за 1-2 месеца е така...ок заминал човека ще се върне...ама некви аз те обичам ти си моето всичко ама видел съм ти мутрата веднъж и вече не мога без тебе...нищо че живееш на майка си у личните части.... ITs total Phail!
Кото стаа нека стаа.
Скиперзорс: the.riot.against
(моля без никви флеймове че ша ви рамзета-ам кат парцалета)
pi4 kazvam ti ot opit moje da si vluben v 1 4ovek mnogo silno da si dava6 jivota za nego ama kilometrite sa si kilometri v 1 daden moment ediniq se izpuska i vsi4ko e do tam ako ti e takyf sly4eq ne probvai otreji q/go kaji mu 4e ne isak6 da ste zaedno daje i vytre6no da pla4e6 i da te boli pove4e ot vsi4ko taka 6te e nai-dobre (li4en opit)
Имал съм ама не на много голямо разстояние продължи година и малко!
Не съм имала ии не мисля, че би имала бъдеще .. или ако има ще трябват доста усилия от двете страни ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ми имал съм - нито една от всички не прилючи добре.
В твоя случай - уточни колко веме няма да го има твоя човек, за да ти кажем. Разберете се примерно кой какво може да прави, ако е за по дълго време.
А иначе 4 гдини не са малко, така че съм повече от сигурен че ще си намерите решение.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ми и аз съм имала.Първоначално написано от valdesbg
valdesbg, ти най-добре знаеш как приключи - видя снимките
Иначе към авторката... всичко зависи от възрастта ви, комуникацията между вас и компромисите, на които сте готови.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Марина - видях ги, много красива булка си.Първоначално написано от LadyDi
А иначе - ей това е изречението. Нещо подобно исках да кажа и аз. Все пак хората са заедно от 4 години. Предполагам че са на около 18-22 в тая възрастова граница. Така че ще намерят зряло решение.
Личното ми мнение е че връзките от разстояние не са за предпочитане. Просто защото е глупаво човек да въздиша по интернет любов, при положение че може да си намери реална такава в неговия град.
Dr. Gregory House
Не са за предпочитане, да. Но не са невъзможни. Напротив, с повече желание, далече може да се стигне. Наистина, казвам ви го от личен опит.Първоначално написано от valdesbg
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А когато наистина обичаш някого, не някое МиЛууУУу за месец-два, си готов да имаш връзка от разстояние.Първоначално написано от ShtrudeL
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Лейди - никъде не съм казал че са невъзможни.
Просто ги смятам за прекалено условни и /почти/безперспективни![]()
Dr. Gregory House
Оффф..цяло нощ не спах,плаках много се вълнувах..днес сутринта му звъннах да се сбогуваме /нямах възможност да отида/ а той..затвори...
Още по - тъпо ми стана,уж като се видяхме последно каза че ще се чуваме,ще си пишем и като си идва ще се виждаме а сега...?
Сигурно няма да звънна пак..
Въй...4 годинки май са били на вятъра...
Авторке я кажи на по колко сте, да не гадая тука.
Dr. Gregory House