Аз пък мисля че има нещо такова. Понякога без да се усетим се променяме и се нагаждаме спрямо другите хора с цел да сме интересни, с цел да се впишем добре в средата или по друга причина или просто от любов или близките ни преживявания с даден човек.
Единият се напасва към другият и/или многото или обратно. Ако не искаш да приличаш на даден човек и това ти е цел трудно може да се усетиш иначе бавно, но сигурно може да залитнеш. И това не се отнася само за към човека,в който си влюбен, а и за компанията с която се събереш. Без да осъзнаеш ти правиш неща, които иначе не би правил за да не бъдеш отритнат и изолиран от компанията. Най-малка промяна търпят лидерите, защото те държат да са лидери повече отколкото на компанията си. Ако на един лидер спре да му харесва компанията му той просто ще я замени без да му пука за никои и нищо и ще си намери нова , в която да е лидер. За любовта се отнася същото с много редки изключения, защото има и такива. Така че хората, които не са от най-големите лидери са малко или много обречени на частична или по-голяма промяна. Лично бях свидетел как едно момиче тръгна в компанията на друго "по-палаво момиче" и започна да разсъждава малко като нея. Но пътищата им вече малко се поразделиха и първото момиче започна да си разсъждава почти както преди. Нали сте чували репликата: Тая?тоя ще го/я развали. Е за нещо подобно се отнася.Може да мислиш по един начин пък някои да ти покаже съвсем убедително че за него си в грешка и ти да смениш дадена твоя позиция заради доказтелствата, които са ти допаднали и не можеш да обориш.

"Най-красивите и добри неща не могат да се видят...те се усещат със сърцето." Или нещо такова...

Та...колкото и да съм романтична и разнежена не намирам нищо красиво в сърдечно съдовата система,аритмията,кръвообр ащението или инфаркта...но пък са много интересни. <3
ShtrudeL тука се направи малко на интересна. Нали се сещаш че според романтичното разбиране чувствата се пораждат в сърцето, а не в мозъка.Така че не става въпрос за сърдечно съдова система, аритмия, кръвообращение или инфаркт, а за неща като чувства и породените от тях мисли и спомени за красиви и радостни моменти, които "топлят сърцето ти", както и мечти, които може да накарат човек да се чувства истински щастлив и да "лети в облаците" без да спре и да се сети поне за малко "да слезне на земята" в тези моменти.