- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колко най-много сте издържали БЕЗ приятел/ка? ^^
1 месец и с всеки ден подобрявам![]()
![]()
![]()
![]()
От Декември 2009 съм сам,но мисля вече,че е време за лов![]()
15 години![]()
Мизерници .
"Издържане" - това ми звучи като някакво безкрайно мъчение...
Ъм, 13 години. А иначе казано - 7 месеца. Нужни ми бяха да вляза в пътя.![]()
14 години и 2 месеца![]()
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
slun4ice
3 години
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
14 години , 5 месеца и 23 денаили 173 месеца или 755 седмици , или 5288 дена или 126912 часа или 7614720 минути или 456883200 секунди мисля
![]()
![]()
6 по математикаПървоначално написано от Thegreenpower
![]()
![]()
... убиваш просто
![]()
![]()
пф деда знам не си падам по сериозни връзки.. гот е да си сам,свободничък,кфо ше се затварям в някви връзки ..дългогодишни![]()
![]()
![]()
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Ами близо година съм издържала без човек до мен и си ми беше някво яко обаче![]()
`[ В СеЛо ПоДуЕнЕ,На ГоВеЖдИя СтАдИоН,СиНьО ЗнАмЕ Ще ГоРиМ, СМЪРТ ЗА ЛЕВСКИ Ще МъЛвИм! ]`
FACEBOOK: Белослава Янева
мм много..![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Подкрепям!Първоначално написано от Assshley
![]()
От август миналата година съм сама, т.е. 10-11 месеца. Явно сметнах, че някои неща са по-важни от една връзка, а и нямаше подходящи. Не може да се каже, че в момента си търся, така ми е добре. Но нищо не се знае![]()
И аз ..Първоначално написано от miishell
![]()
дълго-е и ?Кфо?
5 месеца
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!