- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притесненото момиче . . :((((((((((
Здравейте ТийнейджъриПроблемът ми е такъв, че наскоро правихме с приятеля ми секс и когато и двамата свършихме мен ме хвана страх дали спермата му може да излезе от презерватива, шото съм чувала че понякога слизала ако не се махне навреме
но ние го махнахме веднага! И даже в същата вечер неможах да спя и си филмирах че съм бременна, че е станал някакъв фал и цялата треперих и не заспах цяла вечер, понеже аз съм си много притеснителна.Баба ми е акушерка и мислех по едно време да й кажа, но се отказах. А чакам след 2,3 дни да ми дойде цикъла и направооо съм побъркана тотално
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Даже нямам и мн апетит . . ужас . . Кажете Вашето мнение, и успокойте ме ако мислете че има за какво!
Споко нищо не е станало. Недей се претиснява че от претиснение може да ти закасне е цикала .. и да се стреснеш повиче .
Предполагам, това ви е бил първият път.Като свалихте кондомът беше ли скъсан? Според мен, щом сте го свалили веднага няма да има гаф. Ако наистина много се притесняваш и не си сигурна, си купи Ескапел. Но ако ти е било първият път - просто си се притеснила в повече, ако ли пък не си се вманиачила в това, че може да забраменееш и за това ти е толкова притеснено.. Успокой се
![]()
Want those sunny days back...
Да ти к'во знаеш? Те сперматозоидите на гаджето ти имат цял арсенал от бормашини, оксижени, лепила, водолазни костюми, плавници и какво ли не само и само да пробият презерватива, да минат през него и после да направят така, че все едно нищо не е станало...![]()
Боже, колко мъка има по този свят, Боже....
Момиче брутално зле си! Иди и се помоли да ти присъдят мозък, че с насъщният най-много някоя шофьорка в градския транспорт да станеш...![]()
Първоначално написано от Cocoa
Първото момче ми е! и за втори пут г правим с него, но на първия път също се притеснявах.Може би само се филмирам, както вика една приятелка![]()
amk933 Бива ли да си тъкъв ИДИОТ
Момичето търси помощ а ти да направиш на нищо такива като теб ги най-мразя...
Като гледам колко мнения имаш и кога си се регистрирал ми е ясно колко често посещаваш раздел "Секс" и форума, и колко си наясно какво се случва в раздела. За това ще запазя мълчание, защото не си заслужил по нататъшното ми обяснение...който влиза тук знае за какво говоря.Първоначално написано от svetlin92
![]()
Като търси помощ, да отвори някоя книжка, може пък да научи нещо.
Напълно подкрепям Обама![]()
МОМИЧЕ ФИЛМИРАШ СЕ!! RELAXX!!!!![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Книжките не са на мода сега, сега първо се чукаме после се образовамеПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
![]()
![]()
Като ви е страх чак толкова за какво правите секс?Нищо ти няма, дишай.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
amk933 Еми за това отговорите не сами безмислени ... като твойте ... ти гледаш да имаш повиче мнения от колкото да помогнеш на хората а ти се подиграваш с тях ... обиждаш ги и ко ли още не нали е за това форума да си помагаме !
А ти пишеш неграмотноПървоначално написано от svetlin92
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от BlueFace
Хайде стига сега, кой пише грамотно и кой неграмотноРазбрах всичко. Айде ча0 и лека 0т мен
![]()
Да беше се разровил из раздел "Здраве" и в раздел "Училище" преди да ми кажеш колко помагам и колко не. Само начина, по който ми пишеш, ми става ясно колко далече ти се разпростира мозъчното пространство и защо защитаваш теми като тази. Ако беше по-често във форума да "помагаш" с компетентното си мнение, щеше да знаеш защо отговорих по този начин със сърказъм. Защото докато има такива като теб, които да защитават разни недорасли индивиди, които правят секс на 14, а не са стъпвали в час по биология и си мислят, че се забременява по въздушно-капков път, интелектуалното ниво ще замира тотално с всяко следващо поколение. Да не говорим, че такива теми има поне 5 в последните 10 страници. И айде не ми се прави на голям защитник и по-свят от всевишния, защото, ако беше стъпвал тук по-често, щеше да си имаш представа какво се случва. И не си позволявай да даваш оценки на други членове от форума след като за последните две години не си прекарал и месец тук.Първоначално написано от svetlin92
![]()
+1Първоначално написано от amk933
1
I'd love to change the world.
But I don't know what to do.
So I'll leave it up to you.
Тук има няколко смешника които вместо да помагат на хората си правят ташак с тях, само и само да натрупат повече мнения в тоя форум. Явно ще станат по-важни с коментарите си които са безсмислени и дават тука някви термини които незнаят и по 1 изречение за тях ама както и да е ......![]()
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!
Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по темата: спокойно и аз съм на мнение, че нищо не е станало ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
спх
всичко е наред не се тревожи за да не ти закъснееа ако много те е страх не го правете докато не дорастеш за да събереш смелост.успех и без излишни филми
![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те. . .
Душата ми се моли,
дете, душата ми се моли . . . !
Първоначално написано от sunity06