.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Притесненото момиче . . :((((((((((

Здравейте Тийнейджъри Проблемът ми е такъв, че наскоро правихме с приятеля ми секс и когато и двамата свършихме мен ме хвана страх дали спермата му може да излезе от презерватива, шото съм чувала че понякога слизала ако не се махне навреме но ние го махнахме веднага! И даже в същата вечер неможах да спя и си филмирах че съм бременна, че е станал някакъв фал и цялата треперих и не заспах цяла вечер, понеже аз съм си много притеснителна.Баба ми е акушерка и мислех по едно време да й кажа, но се отказах. А чакам след 2,3 дни да ми дойде цикъла и направооо съм побъркана тотално Даже нямам и мн апетит . . ужас . . Кажете Вашето мнение, и успокойте ме ако мислете че има за какво!

Споко нищо не е станало. Недей се претиснява че от претиснение може да ти закасне е цикала .. и да се стреснеш повиче .

Град
    Sofia
    Предполагам, това ви е бил първият път. Като свалихте кондомът беше ли скъсан? Според мен, щом сте го свалили веднага няма да има гаф. Ако наистина много се притесняваш и не си сигурна, си купи Ескапел. Но ако ти е било първият път - просто си се притеснила в повече, ако ли пък не си се вманиачила в това, че може да забраменееш и за това ти е толкова притеснено.. Успокой се
    Want those sunny days back...

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Да ти к'во знаеш? Те сперматозоидите на гаджето ти имат цял арсенал от бормашини, оксижени, лепила, водолазни костюми, плавници и какво ли не само и само да пробият презерватива, да минат през него и после да направят така, че все едно нищо не е станало...

Боже, колко мъка има по този свят, Боже....

Момиче брутално зле си! Иди и се помоли да ти присъдят мозък, че с насъщният най-много някоя шофьорка в градския транспорт да станеш...

Цитирай Първоначално написано от Cocoa
    Предполагам, това ви е бил първият път. Като свалихте кондомът беше ли скъсан? Според мен, щом сте го свалили веднага няма да има гаф. Ако наистина много се притесняваш и не си сигурна, си купи Ескапел. Но ако ти е било първият път - просто си се притеснила в повече, ако ли пък не си се вманиачила в това, че може да забраменееш и за това ти е толкова притеснено.. Успокой се

Първото момче ми е! и за втори пут г правим с него, но на първия път също се притеснявах.Може би само се филмирам, както вика една приятелка

amk933 Бива ли да си тъкъв ИДИОТ
    Момичето търси помощ а ти да направиш на нищо такива като теб ги най-мразя...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от svetlin92
    amk933 Бива ли да си тъкъв ИДИОТ
    Момичето търси помощ а ти да направиш на нищо такива като теб ги най-мразя...
    Като гледам колко мнения имаш и кога си се регистрирал ми е ясно колко често посещаваш раздел "Секс" и форума, и колко си наясно какво се случва в раздела. За това ще запазя мълчание, защото не си заслужил по нататъшното ми обяснение...който влиза тук знае за какво говоря.

Като търси помощ, да отвори някоя книжка, може пък да научи нещо.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Напълно подкрепям Обама

МОМИЧЕ ФИЛМИРАШ СЕ!! RELAXX!!!!

--------------------------------------------------------

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Като търси помощ, да отвори някоя книжка, може пък да научи нещо.
    Книжките не са на мода сега, сега първо се чукаме после се образоваме

Повече от фен
    Като ви е страх чак толкова за какво правите секс? Нищо ти няма, дишай.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

amk933 Еми за това отговорите не сами безмислени ... като твойте ... ти гледаш да имаш повиче мнения от колкото да помогнеш на хората а ти се подиграваш с тях ... обиждаш ги и ко ли още не нали е за това форума да си помагаме !

Град
    Бургас
    amk933 Еми за това отговорите не сами безмислени ... като твойте ... ти гледаш да имаш повиче мнения от колкото да помогнеш на хората а ти се подиграваш с тях ... обиждаш ги и ко ли още не нали е за това форума да си помагаме !
    А ти пишеш неграмотно

Град
    Gabr0v0
    ^^не че се заяждам, но е така..
    по темата: нищо не е станало, дишай спокойно

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    А ти пишеш неграмотно

Хайде стига сега, кой пише грамотно и кой неграмотно Разбрах всичко. Айде ча0 и лека 0т мен

Град
    София
    Да беше се разровил из раздел "Здраве" и в раздел "Училище" преди да ми кажеш колко помагам и колко не. Само начина, по който ми пишеш, ми става ясно колко далече ти се разпростира мозъчното пространство и защо защитаваш теми като тази. Ако беше по-често във форума да "помагаш" с компетентното си мнение, щеше да знаеш защо отговорих по този начин със сърказъм. Защото докато има такива като теб, които да защитават разни недорасли индивиди, които правят секс на 14, а не са стъпвали в час по биология и си мислят, че се забременява по въздушно-капков път, интелектуалното ниво ще замира тотално с всяко следващо поколение. Да не говорим, че такива теми има поне 5 в последните 10 страници. И айде не ми се прави на голям защитник и по-свят от всевишния, защото, ако беше стъпвал тук по-често, щеше да си имаш представа какво се случва. И не си позволявай да даваш оценки на други членове от форума след като за последните две години не си прекарал и месец тук.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да беше се разровил из раздел "Здраве" и в раздел "Училище" преди да ми кажеш колко помагам и колко не. Само начина, по който ми пишеш, ми става ясно колко далече ти се разпростира мозъчното пространство и защо защитаваш теми като тази. Ако беше по-често във форума да "помагаш" с компетентното си мнение, щеше да знаеш защо отговорих по този начин със сърказъм. Защото докато има такива като теб, които да защитават разни недорасли индивиди, които правят секс на 14, а не са стъпвали в час по биология и си мислят, че се забременява по въздушно-капков път, интелектуалното ниво ще замира тотално с всяко следващо поколение. Да не говорим, че такива теми има поне 5 в последните 10 страници. И айде не ми се прави на голям защитник и по-свят от всевишния, защото, ако беше стъпвал тук по-често, щеше да си имаш представа какво се случва. И не си позволявай да даваш оценки на други членове от форума след като за последните две години не си прекарал и месец тук.
    +1
    1

I'd love to change the world.
    But I don't know what to do.
    So I'll leave it up to you.

Тук има няколко смешника които вместо да помагат на хората си правят ташак с тях, само и само да натрупат повече мнения в тоя форум. Явно ще станат по-важни с коментарите си които са безсмислени и дават тука някви термини които незнаят и по 1 изречение за тях ама както и да е ......
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Да ти к'во знаеш? Те сперматозоидите на гаджето ти имат цял арсенал от бормашини, оксижени, лепила, водолазни костюми, плавници и какво ли не само и само да пробият презерватива, да минат през него и после да направят така, че все едно нищо не е станало...

по темата: спокойно и аз съм на мнение, че нищо не е станало ...

Супер фен Аватара на Amateur
    По кротко

всичко е наред не се тревожи за да не ти закъснее а ако много те е страх не го правете докато не дорастеш за да събереш смелост.успех и без излишни филми
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те. . .
    Душата ми се моли,
    дете, душата ми се моли . . . !

Фен Аватара на sunity06
    Град
    гетото
    Дишай спокойно, просто си параноичка като мен...Можехте след това да го напълните с вода, за да видите...
    Забавно е да правиш невъзможното!

Град
    В света на чудесата..
    Цитирай Първоначално написано от sunity06
    Дишай спокойно, просто си параноичка като мен...Можехте след това да го напълните с вода, за да видите...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си