- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам нужда от няколко Предложения :
Имам нужда от някакво Предложение за Романтична вечер с гаджето си с което сме от почти 1 година и 2 месеца,и искам за 1 година и 2 месеца да я изненадам с романтична вечер до сега съм се справял обаче сега имам нужда от малко помощ ,не разполагам с повече от 30 лв. и 1 стая от 20 кв.м. :) Моля ви за малко помощ:) Момичето е на 17 години ако ще е от полза
...Шестнадесет години,5 месеца,3 дена и 4 часа... Искам предложения и помоШТ!
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Хващаш я за ръка и я водиш някъде, където правят хубави дюнери.
Ми пъхаш я в тая стая и отиваш в другата,като предварително с тия 30 лева си накупил разни работи за да и сготвиш (разбира се ако можеш) ако не ще си готвите заедно после заедно ще консумирате накрая "ще гледате филм" или "ще играете карти"![]()
Mерси за предложението пробвал съм го :)
Брат, за 30 лева колко презервативи можеш да купиииш![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Добра идея!Първоначално написано от Priceless
Презарвативи с вкус на спагети и да яде там
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
много сте оригинални сичките ...![]()
Сега по темата: Защо не й сготвиш нещо след като е "романтична вечеря"??![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И на мен ли почна да се караш вечеПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
не съм се карала ...Първоначално написано от Priceless
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Усетих иронията ти !Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
Hilary_![]()
семеен скандал виждам![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ако толко държиш да ядете по-добре купи сметана,ягодки,нещо от сорта,според мен по-добре ще похарчиш парите за цветя и свещи,отколкото за да сготвиш нещо,мацката ще го оцени повече![]()
Първоначално написано от haritov
ОооооооОо НЕ това ме унищожи
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами за около 20 лева можете да вечеряте в пицария или ресторант.. всъщност не знам де аз като ходя в любимия ми ресторант за мен и най-добрата ми приятелка плащам по 20-22 лева горе долу, знам ли..
С останалите пари купи презервативи и я отведи в апартамента..![]()
ахахахахПървоначално написано от lubomirky
+1
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
значи париш спагети лесно и вкусно,една бискитена торта и пишеш отгоре нешо с шоколадови пръчици до тук около 10 лв еидн пакет със сто свещи 5 лв и едно потилка шамнско около 10 лв и правиш един диск с хубава музика+презервативи 3 лв
П.П. свещите разпръскваш по цялата стая![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Мдамм и става пожарПървоначално написано от galu6a
Могат да минат и без свещите иначе предложението е наистина добро
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
То трябва да ти идва от сърцето. Нали е за Нея!? Тя е твоето момиче, ти най-добре знаеш как ще се почувства, като и направиш дадената изненада. Малко въображение вложи. Повярвай, ако имаш нужното въображение 30лв ще ти стигнат.
Каква храна обича момичето? Ще и хареса ли тази атмосфера с свещите?
Може да направиш подобни сандвичи и да ги ядете, до като гледате хубав филм, който ти избереш(или тя). После може да преминете към други неща, но това са подробности.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Авторе на темата? Къде живеете и двамата? А пък и не ни лъжи,че имаш само 30 лева. За над година връзка винаги можеш да земеш от майка си още малко пари и да го направиш по-добре.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
примерно...масаж? свещи? Вино и Лека салата..
Примерно...завържи и очите и я заведи някъде,примерно на някое спокойно място,където се виждат звездите и приготви нещо за хапване в една чанта за пикник..настанете се и се наслаждавайте
Примерно...я измъкни от тях без да знае и я накарай да дойде с теб у вас,а там приготви нещичко...(кутия с общи снимки или албум?),но недей го прави на точната дата,закъсней малко,нека се изнерви...иначе то е ясно,че тя ще го очаква
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Ами щом искаш да е романтично, купи свещи , украси стаята с тях, може да добавиш и някое друго цвете... или листенца по пода и леглото примерно, правиш нещо лесно за вечеря(тя няма да е от голямо значение) и хапвате, пийвате и ще е добре и на нея едно цвете да подариш... и такаУспех
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Ако още не сте го правили може така да го отпразнувате (макар , че не ми се вярва, че още не сте).![]()
Запазваш парите за себе си и я зарязваш.Така тя ще успее да си намери някой по-богат и да се нахрани като хората![]()
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."