- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Някой знае ли ... ?
Бях чел някаде в една тема как да се харесаш на момиче в смисъл докато се разхождаш или нещо от рода ... та мисълта ми някой знае ли коя е тази тема и страницата не която се намира или направо да обясни как точно става (момичетата може да споделят какво им харесва на тях) просто ми стана интересно какво ни харесвате ...![]()
![]()
Това е "важна тема" бе...да ти извади очите. Оо
А по темата...много е тъпа.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Първо важната тема е на тема как да се харесаш докато сте на среща има много голяма разлика ! ! !
Второ като не ти харесва не пиши нищо лично![]()
Хубу бе...как може да се харесаш ако не сте на среща? Нали трябва да има контакт. Трябва да се срещнеш с някой,за да му се харесаш евентуално. ОоПървоначално написано от pi4man
Това,че нещо не ми харесва (в случая ми е все тая),не означава,че не мога да си изкажа мнението.
4XCOKИ
Ти не можа да ме разбереш явно човек имах предвит примерно минаваш покрай две момичета на пейка целта е да разбера ко трябва да прайш зада те харесат как трябва да изглеждаш зада те харесат ...
Еми изказвай се по хубаво де...Първоначално написано от pi4man
И със сигурност ако кажеш нещо лигаво и "гъзарско" в случая, няма да се впечатлят освен ако не са лигли. В такива моменти как очакваш да се харесаш на непознати? То зависи и от тях де.
Не мен например ако непознат ми подсвирне или ми каже нещо лигаво колкото да се направи на интересен,ще го помисля за простак.
4XCOKИ
аха а как би искала да се обарнат към теб някой непознато момче зада ти направи впечатление ?
Не се прави на клоун, а бъде себе си и нищо повече или по-малко. Това е универсалният ми съвет към теб.
Господ почита смелите!
Имай смелост да ги заговориш.
Ако си страхлив пък,еми няма да влезеш в боя.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
с тия теми как да се правиш на гъзар пред някоя пичка голямото постижение което можеш да направиш е да се усереш
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
ключът за добро първо впечатление се крие в чара. От там вече ако си простак ще си проличи![]()
What I've felt
What I've known
Never shined through in what I've shown
Never be
Never see
Won't see what might have been
моята цел не е да се правя на гъзар просто искам да разбера някой подробностиПървоначално написано от Aicken
![]()
"гъзарите" са вървежни пред лиглите ..![]()
![]()
а иначе с поглед??![]()
с усмивка .. намигване .. чар както казаха преди мен ...
или просто я заговори ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от pi4man
всичко наи добро ти пожелавам и успех , сори че не мога да помогна
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
мс и нп важен е опита :PПървоначално написано от Aicken
Бъди себе си !!Първоначално написано от pi4man