.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Тема: NE!!!

Цитирай Първоначално написано от leprechaum
    Цитирай Първоначално написано от onoffon
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    препоръчваш е**не на децата , вместо трева..

и ще има " неее в гъза, аз съм само на тринайсе"
    На 10 момичетата спят с по 5-6 момчета, ти май си доста изостанал човек?
    Като сме напреднали дай да толерираме ебането на 13-годишните, така ли?
    Аз съм твърдо против.

Цитирай Първоначално написано от Tokarev
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Чудесно знам за какво става дума . Прекрасно знаех и че ще се излее много пумия върху мен заради поста ми . Не мога да ви обедя в нещо което здраво е набито в главите ви , но приемете , че това което вие смятате за нередно , не значи 100% че е така ! Марихуаната затъпява , да , именно заради това казах , че не подкрепям всекидневната употреба ! Вие пък не можете да твърдите нещо , което не разбирате най-малкото , защото нямате опит .
    Не говорих на тебе а на имбецила който те беше цитирал.
    Тъп е дума, която не искаш да използваш, повярвай ми. А щом това ми е работата, предполагам, че разбирам?
    Ако това ти е работата, има една приказка "Като знам какъв съм инженер ме е страх да ходя на доктор."
    Като го каза това за марихуаната и тревата ми прозвуча на нещо от рода на "Пушиш ли бира ? Не, боцкам си цигари !"
    От колко време имаш постоянни болки в главата?

Под опит искам да кажа , че много хора твърдят че марихуната е еди каква си и ляляля ... пък въобще не знаят каква е . Чели са 1 статия , кой знае каква някъде и смятат че им е ясно всичко . Ако щеш дори първо опитай за да разбереш .
    phah

Чудесно знам за какво става дума . Прекрасно знаех и че ще се излее много пумия върху мен заради поста ми . Не мога да ви обедя в нещо което здраво е набито в главите ви , но приемете , че това което вие смятате за нередно , не значи 100% че е така ! Марихуаната затъпява , да , именно заради това казах , че не подкрепям всекидневната употреба ! Вие пък не можете да твърдите нещо , което не разбирате най-малкото , защото нямате опит .
    Не говорих на тебе а на имбецила който те беше цитирал.
    Тъп е дума, която не искаш да използваш, повярвай ми. А щом това ми е работата, предполагам, че разбирам?
    Ако това ти е работата, има една приказка "Като знам какъв съм инженер ме е страх да ходя на доктор."
    Като го каза това за марихуаната и тревата ми прозвуча на нещо от рода на "Пушиш ли бира ? Не, боцкам си цигари !"
    От колко време имаш постоянни болки в главата?
    Много рядко ме боли глава. Я ти ми кажи кой е тоя идиот който взима на работа някой който грам не разбира ? И изобщо каква е тая работа ?
    Ако се занимаваш с наркозависими си ясен - толкова сте тъпи че сте за освидетелстване.
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Хубав идиот. И е нормално, колкото по - малко сиво вещество, толкова по - малко болка...

Хайде обясни ми като специалист разликата между марихуана и трева, защото явно според теб има съдейки по поста ти.

Под опит искам да кажа , че много хора твърдят че марихуната е еди каква си и ляляля ... пък въобще не знаят каква е . Чели са 1 статия , кой знае каква някъде и смятат че им е ясно всичко . Ако щеш дори първо опитай за да разбереш .
    Аз ще ти кажа, че не ми трябва да чета никакви статии и диплянки, които оплюват драгоценната ти марихуанка, а трябва само да погледна 2-ма човека, които ми бяха близки приятели, и които бяха изключително свестни хора, за да ти кажа каква пумия е тревата. Тея хора са станали пълни лайна сега. =) Тревоманчетата не мога да ви дишам. Всичките си мислите, че достигате до някакъв извор на мъдростта... (...) а сте жалка картинка .
    'Cus history is all dreams.'

Хубав идиот. И е нормално, колкото по - малко сиво вещество, толкова по - малко болка...
    Следователно, ако ти залепя ръката на горещия котлон и същевременно направя същото с кучето ти значи че кучето ти ще умре от болка, а теб ще те боли по-малко така ли?

Аз ще ти кажа, че не ми трябва да чета никакви статии и диплянки, които оплюват драгоценната ти марихуанка, а трябва само да погледна 2-ма човека, които ми бяха близки приятели, и които бяха изключително свестни хора, за да ти кажа каква пумия е тревата. Тея хора са станали пълни лайна сега. =) Тревоманчетата не мога да ви дишам. Всичките си мислите, че достигате до някакъв извор на мъдростта... (...) а сте жалка картинка .
    Това означава единствено и само че приятелите ти са идиоти и сами са си виновни че са позволили да затънат толкова !
    Ти какво, пияния който кара ли обвиняваш или бутилката ?
    И сега тревата ти е виновна че приятелчетата ти не си знаят мярката ?
    Не е проблема тревата а дали можеш да се контролираш и това важи за всичко, включително и за алкохола.

Хайде обясни ми като специалист разликата между марихуана и трева, защото явно според теб има съдейки по поста ти.
    Разкарай кенефа и другата снимка, че яко дразнят. Развалят формата на профила ти. А и още нещо... Какво те кара да мислиш, че ми плащат да те уча?

Цитирай Първоначално написано от UnKnOwNmAtTeR
    Следователно, ако ти залепя ръката на горещия котлон и същевременно направя същото с кучето ти значи че кучето ти ще умре от болка, а теб ще те боли по-малко така ли?
    Нямаш си идея колко много сарказъм и ирония вложих в тези две изречения...

Разкарай кенефа и другата снимка, че яко дразнят. Развалят формата на профила ти. А и още нещо... Какво те кара да мислиш, че ми плащат да те уча?
    Гледам че споделяше мнение преди малко, и аз сега ти задавам въпрос.
    Мен не е нужно да ме учиш, аз знам за какво става въпрос за разлика от теб. Колкото до подписа ми ще осмисля препоръката ти.

Това означава единствено и само че приятелите ти са идиоти и сами са си виновни че са позволили да затънат толкова !
    Не е проблема тревата а дали можеш да се контролираш и това важи за всичко, включително и за алкохола.
    Човекът е комплекс от качества, така да го кажем. Да, приятелите ми са имали проблем с чувството за мярка, но това не ги прави идиоти и не омаловажава другите им достойнства (кх.. убягва ми една дума). Таа всеки със слабостите си. И да, ще виня тревата, защото ми е супер смешно най-запалените и мизерни тревоманчета, които вече едвам сричат да разправят колко благотворен ефект има.
    'Cus history is all dreams.'

самият ти си си проява на ирония и сарказъм

Жалък си от два профила. Пробвай само от един.

Жалък си от два профила. Пробвай само от един.
    аз съм жена бе , а другият ми профил го изтриха така че умувай

Човекът е комплекс от качества, така да го кажем. Да, приятелите ми са имали проблем с чувството за мярка, но това не ги прави идиоти и не омаловажава другите им достойнства (кх.. убягва ми една дума). Таа всеки със слабостите си. И да, ще виня тревата, защото ми е супер смешно най-запалените и мизерни тревоманчета, които вече едвам сричат да разправят колко благотворен ефект има.
    Прав си, употребих пресилено думата идиоти били са просто неразумни.
    Тези който разправят че е едва ли не безвредна са също толкова зле колкото и тези които говорят само против нея. Мисълта ми беше че не мисля че е правилно да обвиняваме веществото/растението, а този който го употребява неправилно и без мярка.

Токарев, ето ти подарък от мен h t t p : / / i 2 5 . t i n y p i c . c o m / 3 5 m 2 o 9 3 . j p g
    Да го сложиш, ще бъде подаръка за мен, а и не само...

Писането на кирилица е задължително, без изключения!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си